Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care le face un bărbat care te iubește până la cer și înapoi

Iubirea este cel mai frumos și special cadou primit de la viață. Angajamentul pe care îl fac două persoane de a se iubi, a se respecta și de a fi unul lângă altul necondiționat este de-a dreptul magic.

Iubirea este cel mai frumos și special cadou primit de la viață. Angajamentul pe care îl fac două persoane de a se iubi, a se respecta și de a fi unul lângă altul necondiționat este de-a dreptul magic.

Dacă un bărbat face aceste lucruri pentru tine, înseamnă că ești o norocoasă. O iubire adevărată este extrem de rară.

foto interior si prima pagina: young moon Shutterstock

1. Te acceptă așa cum ești

Cu temeri, cu defecte, cu frici, cu anxietate, cu probleme. Pentru că dragostea adevărată depășește orice situație - dragostea adevărată înseamnă acceptare completă (și nu una parțială, potrivită cu cerințele egoiste ale unei persoane).

2. Își amintește cele mai drăguțe și micuțe detalii cu privire la tine

Știe cine ești și ce îți dorești de la viață. Ține minte tot ce îi spui despre tine pentru că te ascultă de fiecare dată. Este interesat de viața ta, de tot ce ai trăit, de sentimentele pe care le ai și de planurile la care visezi.

Citește și:

3. Este întotdeauna alături de tine

Chiar și în cele mai dificile zile, găsește un moment pentru a îți acorda atenție. Și asta pentru că tine la tine, te apreciază. Tu ești cea mai importantă persoană din viața lui și vrea să îți demonstreze acest lucru.

4. Nu trebuie să îi spui ce s-a întâmplat

Dacă ceva te deranjează, el își dă seama. Problemele pe care le ai vor fi vizibile pe fața ta sau în cea mai mică schimbare a tonului vocii tale. El are o intuiție suficient de puternică atunci când vine vorba despre tine și va înțelege ce se întâmplă.

5. Face tot posibilul să fie o persoană mai bună pentru tine

Își dorește foarte mult să fii mândru de el, motiv pentru care încearcă să fie o persoană mai bună pentru tine. Iese din zona de confort, își urmează visurile, lupta pentru a ajunge acolo unde îți dorește indiferent de cât de mari sunt obstacolele pe care le întâmpină - și asta deoarece știe că tu îi ești alături și îl sprijini necondiționat.

Citește și:

6. Știe că viitorul nu va fi unul ușor

Este pregătit pentru tot ce urmează. Iubește viața pe care o are cu tine și nu dă înapoi de la absolut nimic. Din contră, îi place să își facă planuri alături de tine pentru că pentru el viitorul ești tu.

Știe că vor fi și momente mai puțin frumoase, însă este sigur că toate aceste dificultăți vor deveni adevărate lecții în timp care vă vor apropia și mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.