Setari Cookie-uri

7 Semne că ești o femeie care îi intimidează pe bărbați

Tu știi ce îți dorești de la viață. Ești independentă. Ești puternică. Ești curajoasă. Ești sigură pe tine. Ești diferită. Te distingi în mulțime. Ești o sursă de inspirație pentru alte persoane. Ești o femeie alpha.

Tu știi ce îți dorești de la viață. Ești independentă. Ești puternică. Ești curajoasă. Ești sigură pe tine. Ești diferită. Te distingi în mulțime. Ești o sursă de inspirație pentru alte persoane. Ești o femeie alpha.

foto interior si prima pagina: VT_studio, Shutterstock

Iată care sunt caracteristicile tale:

1. Ai încredere în tine

Știi ce îți dorești și ce trebuie să faci pentru a obține acel lucru. Ai propriile visuri și nu lași pe nimeni să stea în calea succesului tău. Nimic nu te poate opri. Nu ai nevoie de sprijin sau de aprobări pentru că întotdeauna iei deciziile în funcție de ce îți spune inima.

2. Îți dorești respect, nu atenție

Niciodată nu vei cere atenție, nu vei cerși iubirea. Respectul este cel care contează cel mai mult pentru tine. Nu ai timp de jocuri, de relații toxice, în care nu ești apreciată.

Citește și:

3. Nu îți este teamă să îți arăți adevărata față

Ai trecut prin multe. Luptele pe care le-ai dus te-au ajutat să devii mai puternică, mai sigură pe tine, mai încrezătoare. Da, încă treci prin momente dificile, însă faci tot posibilul să te ocupi de situațiile tale cu ușurință. Nu te consideri o victimă, niciodată nu ai făcut-o și nici nu o vei face. Obstacolele sunt o șansă de a învăța lucruri noi.

4. Oferi sfaturi, ajuți

Ești o femeie care întotdeauna vă ajuta oamenii din jurul său. Tu radiezi de fericire, de optimism; ești întotdeauna pregătită să acorzi o mână de ajutor atunci când ți se cere.

5. Nu te compari cu o altă persoană

Fiecare persoană este unică în felul ei. Nu ai nevoie să te compari cu o altă persoană.

Citește și:

6. Nu aștepți să fii iubită

Pentru tine iubirea fie există, fie nu există. Nu stai și aștepți să se îndrăgostească de tine. Este timpul tău și simți că îl pierzi în zadar pentru că dragostea cu forța nu este tocmai pe lista ta.

7. Nu îți este teamă să plângi

Înainte de a fi o femeie puternică, ești un om simplu - cu greutăți, cu probleme, cu momente mai puțin frumoase. Pentru tine vulnerabilitatea este un semn de forță; știi că ești suficient de puternică pentru a arăta lumii întregi ca suferi, însă nu renunți, ci din contră... mergi mai departe. Te ridici de la pământ și ești pregătită să cucerești lumea.

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.