Setari Cookie-uri

Niciodată să nu renunţi la visul tău pentru că niciodată nu vei şti cu ce te va binecuvânta Dumnezeu

Nu vei fi niciodată fericit dacă vei continua să cauţi ce este fericirea. Nu vei trăi niciodată dacă vei căuta sensul vieţii.

Nu vei fi niciodată fericită dacă vei continua să cauţi fericirea în locurile greșite

Este din nou un moment dificil. Un moment în care simți că totul se prăbușește în jurul tău, că până și respirația îți este grea, ca totul doare. Un moment în care lucrurile se schimbă mult prea repede și nu mai poți ține pasul. Un moment în care ești forțată să iei decizii, să faci schimbări și nu ai nicio idee despre ce ar trebui să faci pentru a fi mai bine.

Treci din nou printr-un moment în care viața pare să te supună unui test plin de provocări pe care nu știi dacă îl poți trece. Îți este teamă. Nu mai ai puterea de a merge mai departe, de a îți asuma noi responsabilități, de a îndrăzni să ieși din zona de confort, de a lua decizii sensibile. Și simți că tot ce ai făcut până acum a fost greșit.

Citește și:

Încerci să îți dai seama ce poți face pentru a te ridica de la pământ și a merge mai departe. Te simți obligată să te prefaci că nu este nimic important, că lucrurile se vor rezolva ca prin magie, că totul va dispărea peste noapte și tu te vei putea întoarce la viața ta obișnuită... însă când astfel de momente te lovesc ca un uragan, când vremurile grele nu par să se mai termine, când bătăliile te apasă tot mai tare pe umeri, când inima îți este făcută bucăți, atunci chiar trebuie să te ridici și să lupți cu toată puterea ta. Atunci trebuie să privești adânc în sufletul tău și să găsești acea fărâmă de speranță. Atunci trebuie să iei toate deciziile grele. Atunci trebuie să fii o adevărată forță.

Citește și:

Acestea sunt momentele care te formează. Care îți întăresc caracterul. Care te transformă într-o persoană mai puternică și mai rezistentă. Acestea sunt furtunile prin care trebuie să treci pentru a te adapta la toate valurile imprevizibile ale vieții.

Este posibil să nu ai întotdeauna un plan bine pus la punct, un răspuns corect, un drum potrivit. Este posibil să faci alegerile greșite. Este posibil să aluneci și mai tare în prăpastie, să te lovești de câteva obstacole dificile, să nu îți dai seama ce trebuie să faci pe viitor. Dar dacă ești dispusă să lupți pentru viața ta când toți ceilalți vor să te vadă renunțând, atunci toate aceste momente vor deveni colacul de salvare pentru tine. Vor fi destinul tău spre ceva mai bun - o viață mai bună, mai fericită, mai împlinită.

Citește și:

Nu îți face griji. Este un moment greu, nu o viață grea. Găsește adevărul pe care îl cauți de ani întregi. Și ține minte că aceia care luptă pentru adevăr, cei care luptă pentru o viață mai bună, cei care luptă pentru fericire rar pierd.

foto main: Artit Fongfung, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.