Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care oamenii de succes nu le spun niciodată

În calitate de lider, este important să ai în jurul tău oameni motivați și inspirați; cuvintele pe care le spui (și cum le spui) sunt cele mai puternice instrumente ale tale. 

Cuvintele sunt, desigur, cel mai puternic drog folosit de omenire. - spunea Rudyard Kipling

În calitate de lider, este important să ai în jurul tău oameni motivați și inspirați; cuvintele pe care le spui (și cum le spui) sunt cele mai puternice instrumente ale tale.

Iată care sunt cele 4 afirmații pe care să nu le mai spui niciodată potrivit succes.com:

1. Nu există probleme. Există doar oportunități.

Ba da, probleme există. Iar negarea lor nu te ajuta să le faci să dispară. Deși aceste cuvinte sunt adesea folosite pentru a încuraja alte persoane să gândească mai creativ, ele pot, de asemenea, să inducă în eroare că liderul nu este dispus să asculte atunci când există provocări reale.

Cum remediezi situația: Întotdeauna trebuie să fii dispusă să asculți oamenii din jurul tău, să te asiguri că ești acolo pentru ei.

Citește și:

2. Nu vreau să aud nicio veste proastă.

Este mai bine să abordezi o problemă atunci când este în fază incipientă, când este mică decât să aștepți să evolueze.

Cum remediezi situația: creează un mediu în care oamenii să fie încurajați, să îți spună ce simt cu adevărat.

Citește și:

3. Nu am nevoie de sfaturi.

Nu respinge sfaturile oamenilor din jurul tău. Chiar dacă alegi să te bazezi pe intuiție, ascultă ce au de spus alte persoane - este posibil să vină cu idei bune, inovatoare sau chiar să te determine să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, poate chiar mai bună decât a ta.

Cum remediezi situația: Deschide-ți sufletul și ascultă ce au de spus cei din jurul tău. Ia în serios ideile și sfaturile pe care le primești.

4. Eșecul nu este o opțiune.

Această filozofie insuflă teamă și anxietate în rândul oamenilor din jurul tău deoarece dai impresia că greșelile nu sunt permise. Nimeni nu poate să își asume riscuri, să încerce ceva nou pentru că întotdeauna trebuie să trăiască în siguranță.

Cum remediezi situația: Asigură-te că oamenii din jurul tău știu că greșelile nu sunt fatale - scopul este de a crește, de a ne dezvolta, de a descoperi rapid care sunt greșelile pe care le-am făcut, de a le corecta și de a merge mai departe. Suntem oameni, cu toții greșim. Să fii fără cusur este imposibil.

Citește și:

foto main: KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.