Setari Cookie-uri

5 Sfaturi simple pentru a te ajuta să treci peste o despărțire

Nu poți să începi un nou capitol al vieții tale dacă îl tot recitești pe ultimul.

E mai bine să fi iubit în trecut și să fi pierdut, decât să nu fi iubit deloc. Gândește-te la această frază de fiecare dată când regreți tot ce s-a întâmplat. Știu că este dificil, însă este momentul să mergi mai departe cu viața ta. Cum? Avem noi câteva sfaturi simple, dar foarte eficiente:

Cum să treci peste o desparțire:

1. Alege să accepți tot ce s-a întâmplat pentru a continua cu viața ta.

Dacă simți nevoia să plângi, atunci plângi. Vărsa toată durerea e care o simte inima ta. Fă o listă cu lucrurile care au funcționat greșit sau cu motivele pentru care nu aveați un viitor împreună. Acceptă tot ce s-a întâmplat pentru a putea merge mai departe cu viața ta.

2. Nu te distanța de oamenii din jurul tău.

Descarcă-ți sufletul. Vorbește cu oamenii în care poți avea încredere; spune-le prin ce treci, ce simți și cum ești. Cei mai mulți te vor înțelege pentru că, cel mai probabil, și ei au trecut printr-un moment asemănător.

3. Ai grijă de tine.

În aceste momente contează foarte mult să îți îndrepți atenția asupra propriei persoane. Încearcă să ai mai multă grijă de tine, să fii atentă la sentimentele tale, să faci ce îți place și îți pune zâmbetul pe buze. Cumpără-ți rochia pe care ți-o dorești, ieși la o cină la restaurantul preferat, mergi într-o vacanță la care visezi de mult timp, ieși la film cu prietenii, schimbă-ți look-ul.

4. Petrece timp cu oamenii care te iubesc.

Oamenii care te iubesc vor fi întotdeauna alături de tine, te vor susține și vor încerca să te ajute să depășești momentele dificile. Momentele petrecute în preajma lor sunt terapeutice pentru sufletul tău și te pot ajuta să te simți în siguranță, iubită, apreciată. Ei îți demonstrează că dragostea încă există în viața ta.

Citește și:

6. Iartă-l și apoi iartă-te.

Pentru a merge mai departe cu viața ta este timpul să ierți persoana care ți-a greșit. Iartă-l pentru că te-a rănit și ți-a trădat sentimentele. Iartă-l pentru tot ce a făcut. Iartă-l pentru că nu mai poți da timpul înapoi. Iartă-l pentru că nu poți trăi în trecut. Și apoi iartă-te pe tine pentru tot ce s-a întâmplat. Iartă-te pentru că meriți. Meriți să fii fericită și să îți simți inima cum vrea să iubească din nou.

foto main pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.