Setari Cookie-uri

Daca te iubeste cu adevarat, va gasi o cale catre inima ta

Uneori te intrebi daca esti iubita. Stii ca esti demna de a fi iubita, ca meriti sa fii iubita. Insa tot iti pui aceasta intrebare - oare esti iubita?

Te intrebi daca partenerul tau te iubeste cu adevarat, daca familia ta te iubeste cu adevarat, daca prietenii te iubesc cu adevarat.

Si te simti bine atunci cand esti iubita. Pentru ca in iubirea adevarata nimeni nu proiecteaza nimic asupra ta, doar te iubesc pentru ceea ce esti, pentru sufletul tau, pentru inima ta, pentru ca esti tu.

Esti iubita cu adevarat?

Oamenii din zilele noastre iubesc printr-o formula. Familia, prietenii, partenerii...toata dragostea este calculata. Este masurata. Este comparata cu cea pe care o oferi. Nu ti se spune cum sa iubesti, ci cat de mult trebuie sa iubesti in functie de ceea ce primesti.

Insa aceasta nu este iubire reala - este o iubire editata, filtrata, artificiala.

Dragostea adevarata este neconditionata. Nu este echivalenta cu cea pe care o primesti. Nu tine cont de nimic. Nu se bazeaza pe nimic. Este mai mare decat ceea ce oferi.

Citește și:

Atunci cand esti iubita cu adevarat, inima ta simte. Si nu te mai intrebi daca exista iubire. Pentru ca iti dai seama. Persoana care te iubeste va gasi drumul catre inima ta. Pentru ca asta face dragostea adevarata - patrunde in sufletul tau. Nu ii pasa de reguli si de formule. Urca munti, depaseste obstacole, trece prin furtuni. Este dincolo de toate iluziile si jocurile imaginare.

Iar cand cineva chiar iubeste fara sa ceara ceva in schimb, acest tip de dragoste straluceste mai puternic decat orice. Nu exista nicio regula, niciun motiv, nicio lege, nicio persoana care sa opreasca acest tip de iubire.

Asadar, daca vrei sa fii iubita asa cum meriti sa fii iubita, invata-i pe cei din jurul tau cum sa iubeasca. Arata-le puterea iubirii reala. Iubeste neconditionat. Si cu timpul vei vedea cum iubirea ta reala transforma oameni. Schimba vieti. Vei vedea cum inspiri ca lumea sa fie mai buna. Mai devreme sau mai tarziu vei fi iubita asa cum meriti sa fii. Pentru ca prin iubirea ta ii inveti pe oameni cum sa iubeasca. Vei experimenta cele mai frumoase lucruri din lume... insa tu trebuie sa fii prima care iubeste, care ofera iubire.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.