Kudika
9 Mai 2019

Energia este cea care ne ajuta sa ne dezvoltam si sa devenim cea mai buna varianta a noastra, pentru noi si pentru cei dragi. Dalai Lama a numit si grupat 10 principali vinovati, asa-numitii hoti de energie de care este bine sa ne ferim, daca ne dorim ca energia noastra interioara sa fie in echilibru si sa creasca.

In lumea moderna notiunea de energie este de multe ori asociata cu o munca continua, sustinuta. Din punct de vedere stiintific, energia este definita drept capacitatea unei persoane de a rezolva o sarcina sau de a lucra. In termeni spirituali, cuvantul „energie” poate capata insa alte sensuri, cum ar fi impulsul de a trai frumos sau motivatia care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit ceea ce ne-am propus.

Opt pași pentru a te proteja de vampirii energetici
Dalai Lama a vorbit despre obiceiurile si activitatile zilnice care ne seaca de energie si ne micsoreaza potentialul pana in punctul in care ajungem sa fim mereu obositi, lipsiti de energie, de putere. Acesti hoti de energie numiti uneori si „vampiri energetici” ajung sa faca parte din viata noastra si sa se lupte cu resursele noastre, avand o dorinta puternica de a ne invinge. De aceea, este important sa stim cum sa ii abordam, sa ii inlaturam din viata noastra, dar mai ales cum putem evita intalnirea cu ei.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

3 Tipuri de vampiri energetici și cum să îți protejezi sufletul de aceștia

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: