Setari Cookie-uri

Uita de compatibilitate! Ce au in comun relatiile de lunga durata?

In timp ce ne propunem mereu sa construim o baza solida de calitati intr-o relatie astfel incat aceasta sa functioneze, trebuie sa invatam sa punem bunatatea cat mai sus pe aceasta lista. 

Nu, nu este vorba despre pasiune.

Cand vine vorba de compatibilitatea in relatii, intrebarile si curiozitatile sunt numeroase. O persoana introvertita se intelege bine cu una extrovertida? Oare semnele astrologice au vreo influenta? Oare cuplurile care nu au nimic in comun pot avea o relatie de durata?

Noi cercetari sugereaza ca fericirea intr-o relatie depinde de ceva mult mai simplu. Un studiu realizat de specialistii de la Universitatea de Stat din Michigan spune ca un partener care este dragut si atent cu persoana iubita este cel mai bun partener. Desi multi ne dorim si cautam un partener care sa ne completeze, psihologii spun ca ar trebui sa ne uitam mai degraba catre un partener cu suflet bun - pentru ca bunatatea este esentiala atunci cand vine vorba despre o relatie de durata.

Cercetatorii au vorbit cu peste 2.500 de cupluri casatorite de aproximativ 20 de ani. Acest studiu ne demonstreaza ca bunatatea este o caracteristica ce nu se va demoda niciodata - din contra, va tine inchegate relatiile de iubire adevarata. Intr-o relatie in care exista bunatate exista si intelegere, respect reciproc, dragoste sincera, comunicare profunda, incredere, maturitatea.

Citește și:

Tine minte ca bunatatea triumfa in fata compatibilitatii daca esti interesata de o relatie pe termen lung.

Important: In timp ce ne propunem mereu sa construim o baza solida de calitati intr-o relatie astfel incat aceasta sa functioneze, trebuie sa invatam sa punem bunatatea cat mai sus pe aceasta lista.

foto main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.