Setari Cookie-uri

5 Comportamente pe care un barbat le afiseaza doar atunci cand iubeste cu adevarat

Hai sa dam putin barbatii de gol. Iata ce fel de comportamente afiseaza un barbat atunci cand iubeste cu adevarat.

Daca partenerul tau face aceste lucruri esti o norocoasa!

1. Nu ii este teama sa isi arate partea vulnerabila

De multe ori in societatea de azi vulnerabilitatea este considerata slabiciune. Cu toate acestea, fiind una dintre cele mai rare trasaturi, vulnerabilitatea este una dintre cele mai curajoase caracteristici ale unei persoane deoarece presupune expunerea inimii pana la riscul dezamagicii... si, in acelasi timp, bucuria unei intimitati profunde si a unei iubiri sincere.

Cand un barbat este profund indragostit, emotiile si sentimentele sale ascunse isi vor gasi calea de a ajunge la suprafata.

2. Asculta cu mare atentie

Respectul reciproc si comunicarea reprezinta un pilon puternic in relatiile adevarate de iubire. Un alt semn ca partenerul de cuplu este indragostit de tine este respectarea gandurilor tale si ascultarea cu atentie ori de cate ori ai nevoie sa vorbesti cu el, sa ii spui ce ai pe suflet, sa te descarci de tot stresul acumulat de-a lungul zilei.

Citește și:

3. Ii pasa

Oamenii poseda o remarcabila empatie pentru oamenii pe care ii iubesc. Aceste sentimente intense de afectiune, devotament si dragoste pentru cei dragi sunt evidentiate prin dorinta de a avea grija.

Cand iubeste cu adevarat, un barbat isi demonstreaza instinctiv dragostea si grija pentru partenera sa prin exemple certe ca ii pasa de ea.

Citește și:

4. Prioritatile lui se schimba

Atunci cand iubeste, un barbat isi schimba treptat prioritatile, rearanjandu-si stilul de viata. Astfel de schimbari iti pot demonstra ca intr-adevar contezi pentru el si ca isi doreste sa ocupi o mare parte din viata lui.

5. Este mandru de tine

Cand un barbat este indragostit pana peste cap, iubeste cu fiecare fibra a fiintei sale. Te apreciaza pentru ceea ce esti, este mandru de toate realizarile tale si te ajuta sa vezi momentele dificile ca niste lectii de viata.

Crede in tine, in abilitatea ta de a iti atinge obiectivele si te va sustine conditionat chiar si atunci cand nu este de aceeasi parere cu tine. Nu va lasa sa treaca nici macar o zi pentru a iti spune cat de minunata esti.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.