Setari Cookie-uri

Ce este viata?

Viata inseamna invatare. Viata inseamna sentimente. Viata inseamna sa faci greseli, insa sa inveti din ele. Viata inseamna sa traiesti asa cum isi doreste sufletul tau.

Viata este emotie.

Viata este experienta.

Viata este un cumul de experiente bune si experiente mai putin bune.

Viata este pastrarea sperantei in ciuda tuturor momentelor neplacute.

Viata este sa iti continui drumul pe care mergi, sa lupti pentru ceea ce iti doresti, sa depasesti obstacolele care stau in calea visurilor tale.

Viata inseamna invatare. Viata inseamna sentimente. Viata inseamna sa faci greseli, insa sa inveti din ele. Viata inseamna sa traiesti asa cum isi doreste sufletul tau.

Viata inseamna sa fii tu insati. Fara perdea. Fara masti. Sa iubesti asa cum vrei sa iubesti, sa experimentezi tot ce vrei sa experimentezi, sa iei deciziile pe care vrei sa le iei. Viata inseamna sa nu traiesti in trecut si sa te concentrezi asupra prezentului pentru ca acesta conteaza cu adevarat. Viata inseamna sa creezi amintiri de care iti vei aminti peste ani si ani.

Citește și:

Viata inseamna sa fii... pur si simplu. Ti s-a dat aceasta viata. Si la un moment dat ea se va incheia. Ti s-au dat acesti ani cu un scop - sa ii traiesti cum stii tu mai bine. Sa te bucuri de tot ce te face fericita. Sa fii libera. Sa nu te gandesti la ce vor spune oamenii din jur.

Traieste viata ta... nu a altor persoane. Ia deciziile pe care tu vrei sa le iei. Fa ce vrei sa faci. Fii cine vrei sa fii. Nu incerca sa traiesti dupa cum spun sau te sfatuiesc altii. Pentru ca de ce ai vrea sa traiesti viata altcuiva?

Singurul lucru care conteaza la finalul drumului este sa privesti in spate si sa zambesti. Sa te gandesti ca ai fost fericita, ca ai trait viata pe care ti-ai dorit-o pentru tine, ca ai creat amintiri care iti bucura inima, ca nu regreti nimic.

Cum vrei sa iti traiesti viata? Nu uita ca tu trebuie sa alegi. Insa nu alege si atat... schimba ce trebuie schimbat.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.