Setari Cookie-uri

Nu-ti mai fie teama de ce ar putea merge gresit

Concentreaza-te, in schimb, pe lucrurile care ar putea merge bine.

Stiu, uneori lucrurile noi te sperie. Iti este teama sa iesi din zona de confort, sa o iei pe un drum nou, sa iti asumi riscuri, sa o iei de la capat sau sa inveti ceva ce nu credeai ca poti invata pana acum. Insa crede-ma ca atunci cand iesi din zona de confort incepi sa traiesti cu adevarat.

Nu vei creste decat daca iesi din zona de confort. Trebuie sa renunti la aceasta frica si sa faci un pas oricat de mic. Si vei vedea ca este chiar bine pentru ca pentru astfel de momente suntem construiti.

Incearca sa nu te mai concentrezi pe lucrurile care ar putea merge gresit. Esecul nu ar trebui sa te sperie, el este de fapt un pas urias catre succes. Esecul te invata cele mai mai importante lectii de viata. Cand faci o greseala reusesti sa inveti din ea si sa faci tot posibilul pentru ca data viitoare sa fii mai pregatita.

Nu vei creste decat daca iti asumi riscuri - ceea ce inseamna ca trebuie sa incetezi sa mai faci comparatii intre tine si oamenii din jurul tau si sa intelegi ca fiecare traieste viata pe care vrea sa o traiasca si, cel mai important, fiecare om duce o lupta pe care doar el o stie.

Citește și:

Stiu, este infricosator sa faci primul pas spre a iti urma visurile sau pentru a incepe o noua aventura, insa toate eforturile depuse vor merita pe deplin.

Fii mai puternica decat frica din sufletul tau si vei vedea ca nimeni nu te poate opri din a face ce iti doresti in viata. Nu vei mai trai cu regrete. Nu vei mai trai cu "Cum ar fi fost daca...". Nu vei mai trai cu resentimente. Scapi de toate incertitudinile. Si chiar daca lucrurile nu functioneaza asa cum ai vrea tu, cel putin vei avea un raspuns. Vei invata multe.

Nu-ti mai fie teama de ce ar putea merge gresit. Concentreaza-te, in schimb, pe lucrurile care ar putea merge bine.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.