Setari Cookie-uri

4 Obiceiuri care te vor ajuta sa ai mai mult curaj si sa indraznesti sa visezi la o viata mai buna

Poti construi o viata mai buna, poti lupta pentru visurile tale, poti fi ce iti doresti sa fii. Iata cateva obiceiuri pe care le poti implementa in viata ta:

Puterea este in mainile tale. Foloseste-te de ea chiar acum.

1. Asuma-ti angajamentul pentru ceea ce iti doresti

Este timpul sa fii mai atenta la modul in care alegi sa iti traiesti viata. Angajamentul este un obicei inradacinat in luarea unei decizii pe care urmeaza sa il pastrezi pe tot parcursul timpului in care lupti pentru visul tau. "O sa incerc" nu este un angajament.

"Voi iesi din zona de confort, imi voi asuma riscuri, voi face greseli si voi merge mai departe" - este un angajament.

2. Identifica lucrurile bazate pe frica care te tin blocata

Perfectionismul, multumirea oamenilor din jur, pesimismul, auto-sabotajul sunt cateva dintre modelele obisnuite de frica care tin oamenii blocati.

Cel mai bun lucru pentru a lucra la acest obicei? Ia-ti timpul necesar pentru a invata despre toate aceste lucruri bazate pe frica si a afla cum se manifesta ele in mod special in mintea ta. De asemenea, gaseste solutii pentru ele.

Citește și:

3. Preia controlul asupra mintii tale cand simti frica

Frica nu este logica. De aceea in momentul in care ai parte de un astfel de moment, este important sa construiesti curaj si sa te ocupi de frica care incearca sa preia controlul asupra vietii tale.

Ce poti face - yoga, meditatie, exercitii fizice (in special alergarea in parc), plimbari lungi sau orice alta practica care se concentreaza pe corp si te ajuta sa constientizezi ce simti.

Citește și:

4. Scapa de limitare

Nimeni nu este perfect in aceasta lume, asa ca este timpul sa mai alergi dupa perfectiunea. De asemenea, scapa de teama limitarilor, nu le permite sa te tina inapoi.

Incearca sa te incurajezi singura spunandu-ti "Chiar daca nu pot face acest lucru acum, sunt dispusa sa incerc si sa imi dau seama ce este de facut.". Si nu ramane la atat - incearca sa gasesti solutii, sa iti pui planurile in aplicare, sa lupti pentru ceea ce iti doresti, sa iesi din zona de confort, sa inveti din greselile facute.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.