Setari Cookie-uri

Nu uita sa ai grija de inima ta

Pazeste clipa de clipa inima ta minunata pentru ca ea iti da energie, ea este cea care iti ghideaza calea. Universul raspunde in mod constant la modul in care te simti in interior. 

OFERA... dar nu permite nimanui sa te foloseasca
IUBESTE... dar nu permite ca inima ta sa fie ranita
AI INCREDERE... dar nu fi naiva
ASCULTA... dar nu iti pierde propria voce

Orice si oricine iti poate frange inima... visurile tale, partenerul de cuplu, prietenii dragi, familia, circumstantele neasteptate si incontrolabile, evenimentele externe. Este aproape imposibil sa controlezi lumea si ce se intampla in jurul tau. Cineva sau ceva iti va frange inima din cand in cand.

Insa nu face si tu parte din aceasta categorie. Tu incearca sa ai grija de inima ta pentru ca este cel mai pretios lucru pe care il ai si este responsabilitatea ta sa o protejezi. Inima ta este puternica pentru ca ea vede binele din aceasta lume, vrea sa creada ca totul va fi bine si incearca sa se concentreze doar pe iubire, bunatate si sinceritate. Inima ta poate fi rezistenta insa, in acelasi timp, poate fi si incredibil de fragila deoarece unele rani au nevoie de timp pentru a se vindeca in timp ce altele nu se vindeca niciodata complet.

Citește și:

Nu permite nimanui sa aiba putere asupra inimii tale.

Pazeste clipa de clipa inima ta minunata pentru ca ea iti da energie, ea este cea care iti ghideaza calea. Universul raspunde in mod constant la modul in care te simti in interior.

Daca nu ai incredere int ine, vei pierde respectul fata de tine insati... si daca pierzi respectul fata de tine insati nu te vei mai iubi niciodata neconditionat.

Nu investi timp si resurse pretioase pentru a readuce in calea ta oameni care te-au ranit. Investeste in a iti vindeca inima. Investeste in a avea grija de tine, in a invata lectia, in a merge mai departe. Depinde doar de tine sa iti hranesti sufletul, sa iti protejezi inima, sa smulgi din radacina toti spinii si radacinile care cresc in curtea sufletului tau si sa plantezi doar seminte de speranta si curaj.

Niciodata nu vei gasi vindecare in bratele celui care ti-a frant sufletul. Asuma-ti raspunderea pentru propria vindecare pentru ca tu esti singura care poate face asta.

Citește și:

Nu iti neglija inima. Nu renunta la sufletul tau. Alege intotdeauna sa te pui pe primul loc, sa ai grija de tine, sa te vindeci de ranile trecutului si sa gasesti puterea de a merge mai departe. Pentru ca poti si pentru ca meriti.

foto main: Billion Photos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.