Setari Cookie-uri

Esti indragostita de un barbat toxic? 5 Semne la care ar trebui sa fii atenta

Iata cele mai importante semne care iti spun ca esti intr-o relatie cu o persoana toxica.

Le regasesti in relatia ta?

Incearca sa fii atenta la aceste semne:

1. Iti spune ca nu este barbatul pentru tine

Daca un barbat iti spune in mod repetat ca este intr-un anumit mod, atunci poate ca ar trebui sa il crezi. Iar daca iti spune mai tot timpul ca nu este barbatul potrivit pentru tine, atunci poate chiar ca ar trebui sa iti pui in semn de intrebare.

2. In preajma lui ai o stare de agitatie continua

Iti este foarte dificil sa fii tu insati cand esti in preajma lui si asta pentru ca mai tot timpul te simti agitata. Parca te face sa te simti altfel... complet diferita de cum esti tu atunci cand esti singura. Si nu stii ce se intampla si de ce nu esti tu insati.

Citește și:

3. Iti este greu sa spui ce gandesti

De fapt, nici macar nu mai incerci sa spui ce gandesti pentru ca simti ca nu are niciun rost. Fiecare dintre noi are anumite nevoi in relatii. Unii vor conexiune, altii validare, altii apreciere, altii iubire, altii afectiune. Insa cand aceste nevoi sunt ignorate constant, este momentul sa ne punem un semn de intrebare.

4. Tu oferi totul si nu primesti nimic la schimb

Toata munca, toata dragostea, toate compromisurile... totul vine din partea ta. Insa trebuie sa stii ca nu poti mentine sau salva o relatie atunci cand lupti de una singura. Este dureros si obositor. Opreste-te, este de ajuns.

5. Nimic nu poate fi rezolvat

Simti ca te invarti constant intr-un cerc. Stii ca fiecare relatie are problemele sale, insa acestea sunt mai mereu rezolvate. In cazul tau... nimic nu se rezolva deoarece orice discutie serioasa se incheie cu o cearta dificila. Nu exista incredere, nu exista sprijin, nu exista compromis.

Citește și:

foto main: LightField Studios, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.