Setari Cookie-uri

Pauza de 10 secunde care poate salva o zi si iti poate scuti sufletul de durere

In cazul in care ai un moment mai dificil, vreau sa ai incredere in mine si sa citesti in continuare acest material. 

Exista o metoda foarte simpla care te va ajuta sa depasesti o situatie grea si sa te simti mai bine in doar 10 secunde - tot ce trebuie sa faci este sa iti spui cuvintele corecte la momentul potrivit.

Eu am adunat cateva dintre cele mai bune sfaturi pe care i le poti da sufletului tau. Scrie-le pe hartie si pune-le in locuri usor accesibile. Ori de cate ori simti ca ai un moment dificil, ia o pauza de 10 secunde si citeste linistita unul dintre aceste biletele. Vei vedea cum acest obicei va schimba treptat modul in care te simti gandesti si traiesti:

1. Ce a fost facut, a fost facut si a ramas in trecut. Uitand lucrurile neplacute, rup acel lant care ma tine legata de trecut. Pana cand voi invata sa iert, trecutul nu ma va lasa in pace si nu voi fi fericita, sanatoasa si implinita.

2. Omul trebuie sa-si aleaga si nu sa-si accepte destinul.

3. Nu-mi este frica de maine, pentru ca am vazut ziua de ieri si o iubesc pe cea de astazi.

Citește și:

4. Nu pot schimba ceea ce refuz sa confrunt.

5. Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta.

6. Daca ma uit la ceea ce deja am in viata, voi avea mereu mai mult. Daca ma uit la ce nu am in viata, nu voi avea niciodata indeajuns.

7. Schimbarea nu va veni daca astept alta persoana sau astept alte timpuri. Eu sunt cea pe care o astept. Eu sunt schimbarea pe care o caut.

8. Omul este produsul gandurilor lui; el devine ceea ce gandeste.

9. Trebuie sa am puterea sa renunt la viata pe care am planuit-o pentru a trai viata pe care o merit.

10. Aleg sa ma tem mai putin, sa sper mai mult. Sa ma vaiet mai putin, sa respir mai mult. Sa vorbesc mai putin, sa spun mai mult. Sa iubesc mai mult si toate lucrurile bune vor fi ale mele.

Citește și:

foto main: Photo by Gantas Vaičiulėnas from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.