Setari Cookie-uri

3 Motive că te transformi în propriul tău dușman și ce poți face în fiecare dintre aceste situații

Pacea interioară începe în momentul în care alegi să nu mai permiți oamenilor și întâmplărilor să îți controleze gândurile.

Le regăsești la tine?

Te transformi în propriul tău dușman? Lupți cu demonii din sufletul tău? Uneori gândurile și alegerile noastre sunt cei mai mari dușmani ai noștri. De aceea vreau îți reamintesc ai grijă cu...

1. Așteptarea ta de mulțumire constantă

Nimic în viață nu este constant. Nu există nici fericire absolută, nici tristețe absolută. Există doar schimbările în starea noastră de spirit care continuă oscileze între cele două extreme.

În orice moment comparăm modul în care ne simțim în prezent cu modul în care ne-am simțit într-o altă situație - comparând un nivel al satisfacției noastre cu un altul. În acest fel, dacă am simțit o mare tristețe suntem capabili simțim sentimente de fericire după ce ne vindecăm emoțional. Cu alte cuvinte, fericirea și tristețea au nevoie una de alta. Una o întărește pe cealaltă. Oamenii trebuie cunoască suferința pentru a identifica momentele frumoase din viața lor.

Cheia aici este te concentrezi pe momentele bune. trăieșți conștient, apreciezi fiecare moment al vieții tale și realizezi acea fericire pe care tu o cauți este prezentă, trebuie doar fii pregătită o observi.

2. Obsesia de a îți examina eșecurile personale

Imaginează-ți ești încă la școală și dai trei teste în aceeași zi - în urma corectării, profesoara alege îți dea un 10, un 9 și un 4. Te concentrezi pe 10 sau pe 4? Sau încerci îți valorifici interesul și aptitudinile tale evidente pentru materia la care ai obținut notă maximă?

Cheia aici este ca în fiecare dimineață, când te trezești, te gândești la trei lucruri care merg bine în viața ta în acel moment. Seara, înainte de culcare, încearcă spui trei lucruri pentru care ești recunoscătoare și care au mers bine în timpul zilei.

3. Rezistența pe care o depui în fața vulnerabilității

Dragostea este vulnerabilă. Fericirea este vulnerabilă. Riscul de a fi vulnerabil este prețul de a te deschide în fața frumuseții vieții și oportunităților.

A fi vulnerabil înseamnă dezvălui părțile minunate ale sufletului tău pe care preferi le păstrezi ascunse de lume. Este vorba despre a privi în lume cu o inimă onestă și deschisă, de a alege renunți la măști și de a fi tu însăți.

Cheia aici este înțelegi nimic în această lume nu este sigur. Din moment ce dragostea și fericirea se nasc din dorința ta de a fi vulnerabilă - de a fi deschisă spre ceva minunat - când îți ascunzi vulnerabilitatea te ascunzi automat de toate lucrurile frumoase pe care le meriți în viață. Scapă de această teamă și arată-le tuturor cine ești de fapt.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.