Setari Cookie-uri

6 Semne care demonstrează că te-ai născut pentru a fi singură (și că ești specială)

Dacă ai 5 din aceste 6 trăsături înseamnă că te-ai născut pentru a le arăta oamenilor că nu trebuie să se sperie de singurătate

Mulți oameni interpretează greșit singurătatea. De aceea trebuie să facem diferența dintre o persoană solitară și o persoană singură. Unora le place să trăiască singuri.

Ce înseamnă să fii o persoană solitară?

Persoana solitară este un suflet care se simte atât de confortabil cu el însuși încât încearcă să stea departe de oameni. Această persoană adoră să fie singură. Îi place să fie cu propriile gânduri și sentimente.

Cum poți afla dacă ești o persoană solitară? Dacă te identifici cu 5 dintre aceste trăsături înseamnă că te-ai născut pentru a trăi singură:

1. Eviți drama pe cât posibil

Îți place să petreci timp în preajma oamenilor, însă ești foarte atentă la modul în care îi alegi pe cei care intră în viața ta. Îți place să stai departe de incidente și de dramă și păstrezi distanța de persoanele indecise sau dificile. Eviți grupurile mari de oameni și ai destul de puțini prieteni (însă cei pe care îi ai sunt de-a dreptul minunați).

Citește și:

2. Timpul este valoros pentru tine

Îți prețuiești propriul timp, precum și timpul altor oameni. Ești o persoană punctuală, productivă, care își poate gestiona timpul cu înțelepciune. Această calitate te ajută să primești încredere și respect din partea celor din jurul tău.

3. Îți cunoști capacitățile

Știi exact ce îți place și ce nu. Ești conștientă de abilitățile tale și știi care sunt lucrurile care te inspiră sau, din contră, cele care te inhibă. Reușești să rămâi calmă în situații problematice deoarece știi ce să faci.

4. Păstrezi întotdeauna distanța

Îți place să fii singură, doar tu și gândurile tale. Așadar, dacă oamenii încearcă să îți invadeze spațiul personal, te simți inconfortabil. În același timp, respecți limitele impuse de alte persoane.

Citește și:

5. Ai un simț al intuiției bine dezvoltat și empatizezi foarte mult cu oamenii din jur

Ai un puternic simt al intuiției. Poți înțelege foarte ușor oamenii și sentimentele pe care le au deoarece ești atentă la detalii și îi citești bine pe cei din jurul tău. Întrucât deții controlul total asupra propriilor emoții, nu îți este greu să înțelegi emoțiile altor persoane.

6. Te iubești pe tine însăți

Te iubești pentru ceea ce ești. Ai învățat să te accepți cu bune și cu rele, cu defecte, cu momente frumoase, cu probleme... și lucrezi constant la îmbunătățirea ta.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.