Setari Cookie-uri

Viața va fi minunată și pentru tine, îți promit. Nu te da bătută chiar acum

Te rog să mai ai puțină răbdare. Știu că este greu... dar vei ajunge acolo... și acest moment este mult mai aproape decât crezi tu.

Într-o dimineață, într-o zi mult mai apropiată decât crezi tu, te vei trezi cu sufletul ușurat. Golul acela pe care până acum l-ai tot simțit în stomac nu va mai exista. Inima va fi aproape liniștită pentru va înțelege totul este bine. tu ești bine. Te vei simți în siguranță, te vei simți iubită, te vei simți împăcată.

Vei simți din nou poftă de viață și vei înțelege norii negri au depășit strada ta. Vei simți de parcă presiunea ți-a fost ridicată de pe umerii obosiți și în sfârșit vei putea respira un aer curat.

Iar când va veni această dimineață, vei avea un mic zâmbet pe fața ta. Un zâmbet pe care nu l-ai mai văzut de mult timp în oglindă. Nu îți va mai fi teamă. Vei înțelege așa trebuie fie viața... aici ești menită fii. Și vei învăța apreciezi mai mult fericirea... pentru ea este trecătoare și trebuie te bucuri de fiecare moment în care sufletul tău este fericit.

Când va veni această dimineață vei înțelege fricile tale nu au reflectat întotdeauna adevărul. Vei înțelege , totuși, acest moment te-a făcut fii mai fericită ca niciodată. Și vei afla cât de important este te alegi pe tine zi de zi, clipă de clipă. Și când va veni această zi, te vei simți acasă, ca și cum gândurile tale se simt curate... vei simți în sfârșit ai un loc în această lume. Îți vei admira curajul în loc îți critici defectele. Vei privi înapoi la munții de obstacole pe care ai reușit ii depășești și nu vei simți nimic altceva decât mândrie pentru cât de departe ai ajuns și câte lupte ai avut de dus.

Te rog mai ai puțină răbdare. Știu este greu... dar vei ajunge acolo... și acest moment este mult mai aproape decât crezi tu. Vei găsi fericirea. Vei fi bine. Pentru sunt atâtea zile speciale care te așteaptă. Atâtea momente minunate care urmează fie trăite. Atâtea răsărituri de soare, atâtea începuturi noi. Vei ajunge într-un loc în care vei simți ești exact acolo unde trebuie fii. Trecutul tău nu trebuie îți dicteze viitorul. Doar pentru trecutul a fost greu nu înseamnă va fi întotdeauna așa. Și doar pentru nu ai mai fost fericită de mult timp, nu înseamnă nu poți sau nu vei fi fericită de acum înainte.

Este în regulă dacă vrei ca viața fie mai ușoară. Ai puterea de a alege fericirea. Ai puterea de a alege simplitatea. Ai puterea de a alege cum vrei trăiești. Ai puterea ai speranță cu privire la viitorul tău.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.