Setari Cookie-uri

Ce se întâmplă când Universul își dorește să încetinești

Acesta este semnul Universului care îți spune că ai nevoie de această pauză mai mult ca oricând.

Mi s-a făcut pielea de găină.

Începi simți totul în oasele tale. În mintea ta. În gândurile tale. Ai o oarecare neliniște. Valuri de incertitudine. Teamă. Plâns. Oboseală. Stres.

Te simți pierdută și confuză. Ca și cum ai trece prin viață fără faci nimic. Ca și cum totul s-ar mișca în jurul tău cu viteza luminii. Nu mai știi ce faci.

Corpul te trădează. Te simți slăbită. Nu mai ai energie și mai tot timpul simți te doare ceva. Te trezești noaptea din coșmaruri urâte și te gândești încotro te îndrepți. Simți nu mai poți îndura. În mintea ta gândurile își fac de cap construind povești ireale.

Nu îți mai poți aminti ultima dată când ai zâmbit. Nu îți mai poți aminti ultima dată când ți-ai simțit sufletul fericit. Și îți dorești o pauză... O pauză de la tot. O adevărată pauză. Pe agendă ai atât de multe lucruri de făcut și te stresezi din ce în ce mai tare pentru simți nu mai ai timp de nimic. Ștergi taskuri de pe listă pentru a adăuga altele. Și niciodată nu se mai termină. Unde este timpul când ai nevoie de el?

Acesta este semnul Universului care îți spune ai nevoie de această pauză mai mult ca oricând.

Este timpul încetinești. Atitudinea "Le poți face pe toate" este minunată, însă din când în când sufletul tău are nevoie de o pauză. Tu ai nevoie de o pauză. fii obosită nu înseamnă renunți, ci doar trebuie pui stop, îți încarci bateriile și o iei de la capăt cu energia la maximum.

Permite-i sufletului tău se odihnească. Permite-i minții tale se relaxeze. Permite-i corpului tău doarmă. Inspiră profund, expiră și mai profund. Bucură-te de lucrurile mărunte. Apreciază tot ce ai reușit până acum. Renunță la planuri. Încetinește.

Ascultă Universul. Ascultă-ți sufletul trist. Ascultă-ți mintea îngrijorată. Ascultă-ți corpul obosit. Oferă-ți posibilitatea de a străluci din nou. Tot ce trebuie faci este iei o pauză.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.