Setari Cookie-uri

Viata este foarte simpla, asa ca nu o mai complica. Cum sa fii fericita incepand chiar de astazi

Viata devine mult mai simpla atunci cand elimini dezordinea care o complica. Indreapta-ti atentia asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante si mergi mai departe cu viata ta.

Cum iti poti simplifica viata si cum poti fi fericita incepand chiar de astazi? Nu este chiar atat de greu pe cat iti imaginezi. Din contra. Iata cateva idei pe care ar fi bine sa le pui in practica cat mai repede cu putinta:

1. Defineste ziua ta perfecta

Incepe prin a vizualiza ziua ta perfecta; este crucial sa intelegi ce inseamna cu adevarat pentru tine o zi fericita. Ia-ti cateva clipe pentru a intelege de ce ai nevoie pentru a fi fericita.

2. Stabileste ce este cel mai important pentru tine

Fundamentul simplificarii este urmatorul:
- identifica ce este cel mai important pentru tine.
- elimina cat de mult poti orice altceva.

Asadar, fa-ti timp pentru a identifica oamenii importanti din viata ta, experientele frumoase, proiectele interesante (cel mult 5), apoi incearca sa vezi ce activitati, sarcini si angajamente se potrivesc cu lista facuta.

Citește și:

3. Limiteaza-ti lista de sarcini zilnice

Fa-ti timp in fiecare dimineata pentru a face o lista de sarcini - cateva importante, apoi cateva mai putin importante. Nu-ti umple agenda cu lucruri de rezolvat pentru ca te vei simti anxioasa dupa ce vei vedea ca nu reusesti sa termini tot ce ai pus pe lista. Ia-o treptat, este si maine o zi.

4. Gaseste zi de zi o activitate care sa te relaxeze

Este timpul sa te gandesti si la tine. In fiecare zi fa-ti timp pentru o activitate care sa te relaxeze sau care sa te bucure. Fa tot ce trebuie pentru a iti vedea sufletul fericit si implinit.

5. Invata sa fii recunoscatoare

O varianta simpla si pozitiva de a trai frumos poate fi creata oricand si in orice loc cu un simplu gest, si anume schimbarea gandirii. Schimba-ti atitudinea si vei vedea cum frustrarea si stresul se voe evapora. Cel mai simplu secret pentru a face acest lucru este sa inveti sa fii recunoscatoare pentru tot ce ti se intampla, pentru tot ce ai reusit pana acum, pentru fiecare batalie castigata, pentru fiecare lectie invatata, pentru fiecare obiectiv atins.

Citește și:

foto main: Serhii Yurkiv, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.