Setari Cookie-uri

Nu te gandi la ce spun oamenii din jurul tau. Ei oricum te vor judeca

Ia-ti ramas bun de la cei care doar s-au folosit de tine. Elimina din viata ta acei oameni care te-au tras in jos sau, si mai rau, ti-au rupt aripile si nu ti-au mai permis sa zbori. 

Nu-ti fie teama sa mergi pe drumul pe care vrei in viata doar pentru ca te gandesti la ce spun oamenii din jur. Indiferent de ce faci, ei tot te vor judeca.

Asculta-ti sufletul. De ce ai nevoie pentru a fi fericita? Cauta adanc in inima ta aceste raspunsuri si, o data ce le-ai aflat, lupta pentru ele. Lupta pentru tine. Lupta pentru viata ta. Lupta pentru ca peste ani si ani sa nu regreti ca ai trait degeaba in aceasta lume.

Nu te teme de ce spun ceilalti. Indiferent de ce faci sau ce nu faci, ei tot te vor judeca.

Crede-ma, fata draga, meriti sa traiesti fara sa te simti vinovata, fara sa ai asteptari de la alti oameni, fara sa te gandesti ce va spune unul sau altul despre alegerile tale. Meriti sa fii tu insati, sa traiesti asa cum iti doresti, sa lupti pentru visurile tale si sa mergi pe calea pe care tu o consideri potrivita pentru tine.

Meriti mai mult. Meriti sa rupi legaturile cu acei oameni care nu cred in tine. Meriti sa iti iei ramas bun de la cei care doar s-au folosit de tine. Meriti sa elimini din viata ta acei oameni care te-au tras in jos sau, si mai rau, ti-au rupt aripile si nu ti-au mai permis sa zbori.

Citește și:

Meriti sa scapi de durere, de dezamagire, de tristete, de vinovatie. Meriti sa ierti si sa mergi mai departe. Meriti sa cauti fericirea in alta parte.

Meriti sa traiesti ca si cum fiecare zi ar fi ultima zi pe pamant. Meriti sa zambesti, sa razi cu foc, sa iubesti cu patima. Meriti sa lasi trecutul in spate, sa te bucuri de fiecare clipa noua si sa creezi amintiri speciale.

Meriti sa alegi viata pe care tu vrei sa o ai. Ai o mie de posibilitati in fata ta. Tot ce vezi este viitorul tau. Crede-ma ca meriti tot ce este mai bun. Fa un pas mic si vei vedea schimbarea. Nu va fi usor, insa va merita.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.