Setari Cookie-uri

9 Lucruri marunte pe care trebuie sa te concentrezi mai putin pentru a fi fericita astazi

Devii propriul stapan al vietii tale in momentul in care inveti sa iti controlezi gandurile.

Iata care sunt acele lucruri marunte, dar importante, pe care trebuie sa te concentrezi mai putin pentru a fi fericita astazi:

1. Toate acele mici distrageri. Concentreaza-ti atentia asupra activitatilor si persoanelor care te fac fericita. Descopera ce te face fericita si petrece mai mult timp facand acele lucruri.

2. Negativitatea si cei care o creeaza. Nu lasa niciodata ca o persoana plina de amaraciune sa te deschimba. Nu lasa nici ca dramele mici sa te darame.

3. Gandurile insensibile. Incearca sa fii intotdeauna amabila. Ce oferi aia primesti (si noi iti recomandam sa oferi bunatate de fiecare data).

4. Dorinta de a face tuturor pe plac. Ideile si alegerile tale nu trebuie sa figureze pe lista "aprobata" a tuturor. Indiferent de ce spun cei din jurul tau, la sfarsitul zilei singura persoana pe care o vezi in oglinda esti tu.

Citește și:

5. Micile asteptari care iti intuneca mintea. Lucrurile pe care tu le astepti - liniste sufleteasca, multumire, har, iubire - vor veni cu siguranta la tine in momentul in care care vei fi pregatita sa le primesti cu inima deschisa.

6. Ce nu ai si poate ca nu vei avea niciodata. Concentreaza-te asupra lucrurilor care exista deja in viata ta. Nu iti mai consuma energie gandindu-te la ce nu ai - indreapta-ti atentia asupra oportunitatile pe care le ai si exploteaza resursele la care ai acces.

7. Rutina confortabila. Regretul de a pierde toate oportunitatile avute este un sentiment real, toxic. Este timpul sa iti indrepti atentia asupra oportunitatilor, sa iesi din zona de confort, sa traiesti cu chef de aventura. O singura viata ai, nu uita asta niciodata.

8. Teama de a fi invins. Nu permite ca mintea ta sa fie ocupata cu frica de infrangere. Incearca sa lupti pentru ceea ce iti doresti pentru ca din incercari inveti cele mai importante lectii de viata.

Citește și:

9. Scuzele pentru care inca nu ai inceput sa lucrezi la visul tau. Sentimentul pe care il ai cand faci primul pas este mult mai bun decat sentimentul pe care il ai cand iti tot amani visurile. Asadar, indrazneste sa faci o miscare. Fa primul pas, doar unul. Cea mai mare minune a succesului tau nu va fi faptul ca ai ajuns acolo unde iti doreai, ci ca ai avut curajul sa incepi.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.