Setari Cookie-uri

5 Mantre vindecatoare pentru fiecare saptamana din luna octombrie

Cele mai frumoase mantre pentru fiecare saptamana a lunii octombrie. Rosteste-le in fiecare dimineata pentru o luna de poveste.

Am pregatit cate o mantra pentru fiecare saptamana a lunii octombrie. Aceste mantre trebuie rostite in fiecare dimineata sau de fiecare data cand simti nevoia sa te linistesti, sa iti limpezesti gandurile si sa gasesti puterea de a merge mai departe. Iata care sunt:

Mantra pentru prima saptamana din luna octombrie (1-6 octombrie)

"Astazi aleg sa fiu fericita. Aleg sa fiu recunoscatoare pentru viata pe care o am. Aleg sa zambesc. Aleg sa apreciez aceasta zi."

Secretul pentru a fi fericita este chiar in sufletul tau. Trebuie doar sa il cauti - invata sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai, sa apreciezi fiecare lucru care ti se intampla, sa fii fericita ca te-ai trezit dimineata si sa profiti de ziua pe care Universul ti-o ofera cadou.

Mantra pentru a doua saptamana din luna octombrie (7-13 octombrie)

"Singurul moment care conteaza este chiar acum. Invat sa apreciez momentele frumoase, sa traiesc in prezent si sa fiu eu insami aici si acum."

Citește și:

Nu stii niciodata ce iti va aduce viitorul. Asadar, cea mai buna strategie pentru a trai o viata frumoasa este de a lasa totul in trecut si de a incerca sa traiesti cat mai frumos in momentul prezent (singurul care conteaza cu adevarat).

Mantra pentru a treia saptamana din luna octombrie (14-20 octombrie)

"Invat sa am grija de mine si sa ma pun pe primul loc. Invat sa am grija de inima mea. Invat sa imi iubesc si sa imi protejez sufletul."

Nu este nimic egoist in a avea grija de tine. Ceea ce este egoist este sa insisti sa traiesti intr-o lume negativista in ciuda tuturor posibilitatilor pozitive disponibile.

Mantra pentru a patra saptamana din luna octombrie (21-27 octombrie)

"Sunt stapana pe viata mea. Clipa de clipa aleg in functie de ce imi dicteaza sufletul si de ce imi sopteste inima."

Daca vrei cu adevarat sa traiesti viata la care visezi, nu mai permite nimanui sa fie responsabila pentru actiunile tale, pentru alegerile tale si, cel mai important, pentru fericirea ta.

Citește și:

Mantra pentru a cincea saptamana din luna octombrie (28-31 octombrie)

"Nu imi este teama sa gresesc. Invat din greseli, imi asumi riscuri si lupt pentru ceea ce imi doresc."

Foloseste-te de greselile tale pentru a invata lectii importante. Foloseste-te de luptele tale pentru a te motiva. Tu controlezi modul in care privesti viata, nu uita niciodata asta.

foto main: Lizavetta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.