Setari Cookie-uri

Nu trebuie sa alergi dupa cineva care nu este menit sa fie in viata ta

Persoanele care trebuie sa fie in viata ta sunt cele care te apreciaza cu adevarat si care nu au nevoie de nicio dovada. Care nu au nevoie de timp. Ele apar si iti arata ca meriti mai mult decat crezi.

Sa alergi dupa cineva nu este deloc distractiv, in special daca este vorba despre o relatie sentimentala. De ce sa astepti cu nerabdare sa primesti un raspuns la mesajul trimis? De ce sa stabilesit o intalnire si sa simti ca esti mult mai entuziasmata pentru ea decat este persoana cealalta? De ce sa tragi de cineva care poate ca nu este menit sa fie in viata ta? De ce sa depui eforturi incredibile cand celalalt nu face nimic pentru tine?

Nu... nu alerga dupa cineva care nu este menit sa fie in viata ta. Nu incerca prea mult deoarece ajungi sa cersesti iubire din partea cuiva care nu intelege cat de mult valorezi. Incerci sa determini pe cineva sa te strecoare putin in viata lui desi nu stie sa iti ofere atentia pe care o meriti.

Sa facem un mic exercitiu si sa ne indreptam atentia asupra relatiilor cu prietenii - niciodata nu a trebuit sa muncesti prea mult pentru a te conecta cu prietenii. Pentru ca astfel de persoane sunt menite sa fie in viata ta. Iti sunt alaturi la bine si la rau, te sustin neconditionat, demonstreaza ca le pasa de tine si te iubesc cu toata fiinta lor. Te suna cand simt nevoia sa te sune. Raspund la mesajele tale. Planifica excursii cu tine si sunt la fel de entuziasmati ca si tine. Pentru ca si ei isi doresc acelasi lucru de la relatia voastra. Le pasa cu adevarat. Nu sunt ingrijorati sa te piarda pentru ca stiu ca iubirea dintre voi este una reala, sincera, matura.

Citește și:

Invata sa stii carei persoane ii deschizi usa catre sufletul tau

Invata sa stii care sunt persoanele cu care vrei sa iti petreci mai mult timp. Pe care le vrei in viata ta. Carora le acorzi atentie. Pe care vrei sa le cunosti mai bine deoarece iti dai seama ca sunt minunate si simti ca intre voi exista o conexiune speciala.

Fix asa ar trebui sa fie si in relatiile sentimentale in care exista iubire adevarata. Intotdeauna este necesara implicarea ambilor parteneri astfel incat relatia sa functioneze.

O persoana care nu vede valoarea ta nu ar trebui sa fie de interes pentru tine. Din contra, ar trebui sa fie un semn ca ea nu are ce cauta in viata ta.

Persoanele care trebuie sa fie in viata ta sunt cele care te apreciaza cu adevarat si care nu au nevoie de nicio dovada. Care nu au nevoie de timp. Ele apar si iti arata ca meriti mai mult decat crezi.

foto main:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.