Setari Cookie-uri

Daca iti este destinat, nu va trebui sa te intrebi in fiecare zi daca te iubeste sau nu

Daca iti este destinat... simti cu toata inima ta.

Daca iti este destinat, nu va fi o relatie toxica. Nu iti va scoate la iveala nesiguranta, temerile, fricile, defectele. Din contra, te va iubi pentru ceea ce esti, te va aprecia, te va sustine si va aduce pace in viata si in inima ta.

Daca iti este destinat, nu se va simti ca o povara. Nu va trebui sa explici nimanui de ce nu este alaturi de tine in momentele dificile. Nu va trebui sa te bagi la somn intrebandu-te ce se intampla si daca este bine sa fii in aceasta relatie. Din contra, vei fi sigura ca esti acolo unde trebuie sa fii. Vei fi sigura ca este potrivit pentru tine.

Daca iti este destinat, nu simti ca fiecare zi este precum o lupta continua. O luptacu tine insati pentru ca il lasi sa faca ce vrea cu sentimentele tale. O lupta cu prietenii tai deoarece vad ca te multumesti cu mai putin decat meriti. O lupta pe care o duci cu iubirea pentru ca o parte din tine stie ca nu ar trebui sa fie atat de greu, insa cealalta parte inca nu poate sa renunte.

Citește și:

Daca iti este destinat, nu va trebui sa cauti semne, sa ceri sfaturi sau sa cauti confirmarea ca este corect. Sufletul tau va stii. Va simti ca este fix acolo unde trebuie sa fie. Va fi in siguranta.

Daca iti este destinat, nu va trebui sa il urmaresti. Sa joci jocuri. Sa te intrebi ce gandeste. Sa incerci prea mult sau sa iti intorci viata cu susul in jos pentru ca lucrurile intre voi sa functioneze.

Daca iti este destinat, te va ajuta sa cresti. Iti va scoate in evidenta toate partile bune si te va face mai deschisa catre iubire, catre bunatate, catre iertare, catre fericire.

Daca iti este destinat, nu iti va frange inima. Vor exista dezamagiri sau conflicte, insa niciodata nu va face ceva intentionat pentru a iti face rau.

Pentru ca ceea ce este destinat pentru tine nu apare foarte des, insa cand o va face, cand nu va mai fi o alta lectie sau o alta greseala, cand in sfarsit este ceea ce trebuie sa fie dupa tot ce ai indurat, va veni ca un val care va sterge tot. Va repara tot ce a fost frant. Va vindeca sufletul ranit. Si va oferi cea mai frumoasa si sincera iubire din lume.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.