Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 iunie ca să atragi fericirea?

Viețile noastre se încheie în momentul în care rămânem tăcuți cu privire la lucrurile care contează. Avem o voce, trebuie să o folosim. Avem un suflet, trebuie să îl ascultăm. Avem o inimă, trebuie să o facem fericită. 

Berbec - Renunță la durere

Nu te mai concentra pe lucrurile pe care nu le ai. Nu te mai concentra pe ce nu poți controla. Nu te mai concentra pe ce s-a întâmplat. Momentul care contează este chiar acum. Viața ta este chiar ACUM, trăiește-o pentru că va veni o zi în care vei regreta că nu te-ai bucurat de ea.

Taur - Renunță la oamenii toxici din viața ta

Încearcă să te eliberezi de negativitate, de stres, de anxietate, de pesimism; iar cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în acest sens este să începi prin a elimina toată energia negativă și, implicit, oamenii toxici din viața ta. Ai grijă de sufletul tău.

Gemeni - Renunță la durerea pe care ți-o provoci singură

Este momentul să te eliberezi de această durere pe care ți-o provoci singură; învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să îți numeri binecuvântările, să găseșți zi de zi motive pentru care să zâmbești și să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Citește și:

Rac - Renunță la a asculta sfaturile primite de la oamenii din jurul tău

Este momentul să îți asculți intuiția; este momentul să îți înțelegi inima. Nu mai asculta ce spun oamenii din jurul tău pentru că nimeni nu știe ce se întâmplă cu tine și ce se află în sufletul tău. Ai încredere în tine și ia decizii în funcție de ceea ce simți.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.