Setari Cookie-uri

Ratched - Lansare Trailer Oficial Netflix

Acesta este un mesaj de la Spitalul St. Lucia: Nu uitați să vă programați pe 18 septembrie. Punctualitatea este esențială, iar întârzierile nu vor fi tolerate. Vă mulțumim pentru cooperare și vă aștepăm să ne vizitați.

comunicat de presa: Vă invităm să asistați la apariția unuia dintre cele mai iconice personaje ale lumii, adus la viață de creatorul American Horror Story, Ryan Murphy. Seria de 8 episoade are premiera pe Netflix vineri, 18 septembrie.

Despre RATCHED

Realizat de Ryan Murphy și Ian Brennan, RATCHED este un serial dramatic plin de suspans, care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. În 1947, Mildred sosește în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară experimente noi și tulburătoare asupra minții umane.

Aflată într-o misiune clandestină, Mildred se prezintă drept imaginea perfectă a asistentei medicale dedicate, dar roata se învârte mereu și, pe măsură ce se infiltrează în sistemul de îngrijire a bolnavilor psihic și printre cei care lucrează sau sunt îngrijiți acolo, vedem că imaginea elegantă de fațadă a lui Mildred ascunde un caracter tenebros, care mocnea în interior, demonstrând că adevărații monștri sunt creați, nu născuți.

Citește și:

RATCHED a fost inspirat de personajul emblematic și de neuitat al asistentei medicale Ratched din Zbor deasupra unui cuib de cuci și a fost creat de Evan Romansky. Serialul îi are în distribuție pe Sarah Paulson în rolul lui Mildred Ratched, Cynthia Nixon în rolul lui Gwendolyn Briggs, Judy Davis în rolul asistentei medicale Betsy Bucket, Sharon Stone în rolul lui Lenore Osgood, Jon Jon Briones în rolul dr. Richard Hanover, Finn Wittrock în rolul lui Edmund Tolleson, Charlie Carver în rolul lui Huck, Alice Englert în rolul lui Dolly, Amanda Plummer în rolul lui Louise, Corey Stoll în rolul lui Charles Wainwright, Sophie Okonedo în rolul lui Charlotte și Vincent D’Onofrio în rolul guvernatorului George Wilburn. Serialul îi are drept producători executivi pe Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas și Tim Minear.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.