Setari Cookie-uri

Acestea sunt cele trei zodii norocoase în a doua jumătate a lunii august 2020

Te numeri printre ele?

Ultimele doua saptamani din luna august vor fi cu adevarat speciale pentru urmatoarele zodii:

Taur - În sfârșit te eliberezi de trecut

După o perioadă extrem de dificilă pe toate planurile, iată că Universul începe să lucreze și în favoarea ta, iar tu vezi, în sfârșit, puțină rază de speranță către viitor. Lucrurile încep să se aranjeze, tu te liniștești, iar sufletul tău pare să fie tot mai fericit. Îți dai seama cât ești de puternică și prin câte ai putut trece, îți înveți lecțiile din toate aceste întâmplări, alegi să lași trecutul în spate și să te bucuri de momentul prezent, singurul care contează cu adevărat.

Accepți faptul că ești acolo unde trebuie să fii și nu mai grăbești nimic; nu îți mai faci planuri și te lași purtată de val având, totuși, grijă de inima ta.

Citește și:

Fecioară - Ai parte de două săptămâni minunate

Ultimele două săptămâni ale lunii august sunt cu adevărat speciale pentru tine. Reușești să petreci mai mult timp cu tine însăți, să îți dai seama cine ești și de ce ai nevoie cu adevărat de la viață pentru a fi fericită și, cel mai important, să îți faci un plan pentru viitor de care să te ții și să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești.

Visurile tale sunt mărețe, însă nu trebuie să te dai bătută. Bucură-te de această călătorie, explorează, experimentează, învață din greșeli și din eșecuri și luptă pentru ceea ce îți dorești. Drumul este unul anevoios, însă presărat cu surprize interesante.

Capricorn - Reușești să rezolvi probleme importante

În următoarele două săptămâni întreaga atenție îți este îndreptată asupra vieții profesionale; astrele îți oferă posibilitatea de a te ocupa de câteva probleme destul de serioase și dificile pe care până acum le-ai tot amânat. Îndrăznește să crezi în tine și să ieși din zona de confort, să asculți sfaturile primite de la cei din jurul tău însă, de data aceasta să te bazezi pe intuiție.

Citește și:

Analizează fiecare situație și nu lua decizii grăbite pentru că este posibil să le regreți în scurt timp. Spre finalul lunii, rezultatele te vor impresiona și îți vor demonstra încă o dată cât ești de puternică.

foto main: Aniwhite, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.