Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la câteva proiecte profesionale

În ultima perioadă te-ai aglomerat foarte mult pe plan profesional pentru că ai acceptat toate proiectele pe care superiorii ți le-au propus. Este momentul să faci un pas în spate și să îți dai seama la ce trebuie să renunți astfel încât să nu te îngropi complet în muncă și să nu reușești să rezolvi nimic din ce ți-ai propus.

Taur - Renunță să îți mai faci scenarii

Nu te mai gândi atât de mult la ce se poate întâmpla; învață să te bucuri de momentul prezent, să trăiești acum pentru că fix în acest moment este viața ta. Fără planuri, fără scenarii, fără prea multe gânduri cu privire la viitor. Bucură-te de ce îți oferă viața în această clipă.

Citește și:

Gemeni - Renunță să mai crezi că toată lumea este ca tine

Mulți oameni te vor dezamăgi. De aceea trebuie să înveți să nu mai ai atât de multe așteptări de la ei pentru că, în caz contrar, vei trăi întreaga viață cu un gust amar cu privire la relațiile din viața ta. Permite-le tuturor să fie așa cum își doresc, iar tu trăiește așa cum vrei tu să trăiești.

Rac - Renunță să te mai gândești la greșelile făcute

Nu îți mai face rău singură. Este momentul să accepți tot ce s-a întâmplat, să te ierți pentru greșelile făcute, să înveți din ele și să mergi mai departe pe drumul tău. Viața ta se întâmplă în acest moment, fii prezentă și trăiește ACUM.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.