Setari Cookie-uri

13 Septembrie 2020: Jupiter își reia turnura directă în Capricorn. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Jupiter, planeta generozității, a expansiunii, a înțelepciunii și a jovialitatii își reia turnura directă în Capricorn începând cu 13 septembrie.

Această etapă va aduce o mulțime de oportunități, ceea ce înseamnă și mai multe responsabilități pentru noi. Retrogradul lui Jupiter ne încurajează să fim sinceri, umili și recunoscători pentru viața noastră. Însă când revine la normal aduce vigoare, dorința de aventură și entuziasm pentru schimbări și transformări.

Jupiter își va relua turnură directă în Capricorn, semnul zodiacal cunoscut pentru responsabilitate, maturitate și încăpățânare. Astrele ne sfătuiesc să profităm de energiile acestei perioade și de influență Capricornului pentru a ne analiza și a descoperi lucrurile fundamentale de care avem nevoie pentru a fi fericiți.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Citește și:

Concentrează-te pe compasiune, înțelepciune și bunătate pentru a crește spiritual. Amintește-ți că puterea autorității este, de asemenea, o oportunitate incredibilă de a învăța. Străduiește-te să îi ajuți mai mult pe cei din jurul tău.

Taur

Este timpul să spui DA. Trebuie să ieși din zona de confort și să profiți de oportunitățile pe care ți le aduce Jupiter. Poziționarea astrelor te va încuraja să dărâmi zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să accepți să fii vulnerabilă.

Gemeni

Pe măsură ce Jupiter își reia turnura directă în Capricorn, tu trebuie să te concentrezi mai degrabă pe a dărui decât pe a primi. Poate că nu știi asta încă, însă resursele tale de dragoste sunt numeroase. Împărtășește cu oamenii din jurul tău timp, dragoste și empatie.

Citește și:

Rac

Această perioadă te va ajuta să îți îndrepți atenția asupra vieții personale. Dacă ai experimentat distanțarea emoțională de partener, este momentul că lucrurile să se schimbe. De asemenea, vor exista numeroase legături karmice și spirituale cu oamenii din jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.