Setari Cookie-uri

Soarele în Balanță 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie în parte

Echinocțiul de toamnă a inaugurat sezonul Balanței pentru anul 2020. Motivul echilibrului se reflectă atât în semnul Balanței, cât și în echinoctiu. 

În timp ce Balanța, ca semn zodiacal, ne convinge să căutăm plăceri și o viață frumoasă, Marte și Mercur în retrograd vor aruncă câteva obstacole în calea noastră.

Astrele ne sfătuiesc să profităm de această perioadă pentru a reflecta asupra acțiunilor noastre din trecut. Iar, pentru viitor, să ne gândim la modalități prin care putem avea un impact pozitiv asupra oamenilor din jurul nostru. Comunicarea greșită și haosul în relații vor fi tot mai dese printre noi.

Iată ce te așteaptă în următoarea perioadă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut:

Berbec

Sezonul Balanță 2020 te va ajuta să îți îndrepți atenția și să lucrezi asupra stimei de sine; de asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru a înțelege mai bine impactul pe care îl ai asupra altor oameni. Îți vei da seama că eforturile tale de a îi ajuta pe cei din jurul tău nu a fost în zadar.

Citește și:

Taur

Eșți genul de persoana care lucrează în liniște la creșterea interioară. Nu te deranjează dacă lumea exterioară nu vede schimbările pe care le faci. Folosește restul zilelor de septembrie pentru a îți îndeplini obiectivele. În octombrie, acordă atenție și vieții sentimentale.

Gemeni

Sezonul Balanță este aici pentru a te învăța arta flexibilității. Fie că este vorba despre colaborările deja avute sau de propriul flux de lucru, planetele îți vor pune obstacole pe plan profesional. Controlează-ți temperamentul și ignoră provocările. Dacă nu poți respecta deadline-urile, învață să fii flexibilă.

Rac

Cum în această perioadă ai fost foarte concentrată asupra vieții profesionale, următoarele săptămâni reprezintă un moment bun pentru a te bucura de o pauză. Concentrează-ți atenția asupra propriilor plăceri; găsește fericire în activitățile relaxante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.