Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 12 februarie anunță schimbări uriașe pentru aceste 3 zodii

Te numeri printre zodiile norocoase?

Luna Nouă din februarie reprezintă momentul ideal pentru a ieși puțin din zona de confort, a zdruncina lucrurile și a începe proiecte inovatoare deoarece vântul schimbării este mai puternic ca niciodată.

Luna Nouă are loc în zodia Vărsător, un semn de aer static. În aceste momente, Vărsătorul inspiră transformare, noutate, alegeri, curaj și gândire în afara cutiei. Lucrurile devin intense deoarece Luna este însoțită nu doar de Vărsător, ci și de 6 corpuri cerești puternice care amplifică energia acesteia.

Iată care sunt cele 3 semne care vor avea parte de transformări uriașe:

Taur

Această Lună Nouă este setată să aducă pozitivitate și mult progres în carieră, așa că așteaptă-te la noutăți minunate, propuneri interesante și colaborări inedite. Pe parcursul călătoriei tale profesionale vei experimenta stări, sentimente și emoții intense. S-ar putea să fii copleșită de o dorință puternică de a face alegeri care să îți aducă confort financiar. De asemenea, ești dornică să explorezi locuri și să descoperi lucruri noi.

Citește și:

Ai putea dori, de asemenea, o cale de carieră complet diferită. Marte, semnul orientat spre obiective, te va conduce spre un proiect îndrăzneț la locul de muncă. Profită de această ocazie pentru a face lucruri diferite și a începe un nou drum.

Leu

Dacă ești născută în zodia Leu, înseamnă că trebuie să te recuperezi după Luna Plină intensă din luna ianuarie a acestui an, însă trebuie și să te pregătești pentru o nouă perioadă interesantă. Următoarele săptămâni vor schimba foarte mult relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău - în special cele în care ți-ai asumat angajamente importante sau în cele romantice.

Mercur Retrograd oferă semnale mixte și este posibil să fii puțin agitată și să ai probleme de comunicare în relații, apărând diverse probleme, poate chiar și confruntări directe. Însă, dacă rămâi liniștită, vei reuși să rezolvi totul fără stres. Astrele îți vor oferi, de asemenea, șansa de a întâlni oameni noi și de a începe noi parteneriate importante pe plan profesional. Păstrează-ți mintea deschisă pentru noi conexiuni.

Citește și:

Vărsător

Această Lună Nouă este deosebit de puternică pentru zodia ta, draga mea Vărsătoare. Astrele te sfătuiesc să te pregătești deoarece vei experimenta schimbări incredibile în viața personală.

Transformarea cosmică îți va da o autoritate suplimentară. Ai ocazia să faci pace cu trecutul și, cel mai important, să găsești în momentul prezent bucurie și fericire. Îndrăznești să îți urmezi visurile și să iei câteva decizii serioase care să te ajute să începi un nou drum presărat de oportunități speciale.

Pe plan sentimental, ai șansa să rezolvi micile conflicte cu partenerul de cuplu și chiar să faci următorul pas în relație. Dacă ești singură, astrele îți pregătesc o surpriză specială și îți scot în cale o persoană care te va cuceri imediat.

Citește și:

foto main Scelatio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.