Setari Cookie-uri

3 Semne clare că cineva îți duce dorul (și că se gândește non stop la tine)

Iubirea are moduri foarte ciudate de a lupta împotriva barierelor timpului și spațiului. 

Iubirea este unul dintre cele mai misterioase și puternice sentimente din Univers. Pe bună dreptate, de foarte multe ori dragostea îți dă aripi, te schimbă, te transformă, te copleșește, te face să vezi viața altfel, te modelează, te bucură și te face să trăiești cu adevărat.

Distanța și timpul se luptă să stingă flacăra iubirii însă, indiferent de ce se întâmplă, aceasta continuă să existe atunci când este reală, pură, sinceră, matură.

Ne iubim prietenii, partenerii, familiile. Iubim oamenii pentru ceea ce sunt. Și continuăm să îi iubim chiar și atunci când nu mai sunt în viețile noastre.

Iată care sunt cele 3 semne clare că unei persoane îi este dor de tine:

1. Apare în visele tale

Visele se petrec în plan spiritual. Lucruri inexplicabile ajung să se întâmple în acest tărâm - unul dintre cele mai importante: sufletul persoanei căreia îi este dor de tine ajunge să te contacteze. Acesta ajunge pe tărâmul viselor și se manifestă ca viziuni/ amintiri dragi și speciale.

Citește și:

Sentimentele pe care le experimentezi în timpul viselor sunt pozitive, pline de iubire - însă, în același timp, pot fi unele sfâșietoare, dureroase. La urma urmei, nu este realitate, ci un vis trecător care te trezește la realitate.

2. Universul vă sincronizează mișcările

Se spune că atunci când doi oameni își simt lipsa reciproc, Universul conspiră pentru a le sincroniza viețile. De aceea ajungi să mergi în aceleași locuri ca și persoana care îți duce dorul sau să întâlnești aceiași oameni pe care și ea îi întâlnește. Practic, Universul vă da o mâna de ajutor și încearcă să vă readucă împreună.

3. Nu îți poți stăpâni emoțiile

Îți este greu să îți explici ce se întâmplă cu tine. Te simți obosită, epuizată emoțional, tristă că și cum ți-ar lipsi o piesă dintr-un puzzle. Nu poți explica golul pe care îl ai în inima ta. Toate aceste stări sunt legate de ceea ce simte persoană care îți duce dorul. Tu ajungi să îi împărtășești sentimentele.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.