Setari Cookie-uri

Tot ce primești gratis creează datorii în Univers

Această datorie este reprezentată de o anumită cantitate de energie pe care ajungi să o datorezi Universului. 

Tot ce primești gratis creează datorii în Univers. Această este o lege a naturii, a divinității, a Universului. Nu o poți ocoli și nici nu o poți anula. Indiferent de ceea ce primești, dacă este gratis ajungi să ai o datorie la Univers. Și toate aceste datorii trebuie achitate. Din păcate, nu poți prezice ce formă va lua energia rămasă.

A plăti cu bani pare să fie cel mai simplu și mai rațional mod. Așadar, dacă oferi prea mult, energia pe care ai dat-o se va întoarce. Cei care oferă au un ușor avantaj față de cei care iau. Cei care iau trebuie să plătească, însă încă nu putem fi siguri când și unde sau în ce fel se va întâmpla.

Cele mai importante reguli de care ar fi bine să ținem cont cu privire la energia Universului:

- nu te hrăni cu energia altor oameni; nu fura energie de la alți oameni;

Citește și:

- trebuie să plătești pentru tot ce primești;

- nu face favoruri dacă nimeni nu ți le-a cerut;

- nu împrumuta nimic. Și nici nu împrumuta alți oameni;

- acțiunile tale ar trebui să fie echilibrate în energie;

Important! Respectarea acestor principii nu ar trebui să fie ceva obligatoriu.

Încearcă să îți faci viața așa cum vrei, să trăiești așa cum vrei, să fii cine îți dorești să fii, însă amintește-ți un lucru foarte important: nimic nu este gratis în această lume.

Poți încălca intenționat aceste principii, însă trebuie să fii pregătită că Universul să îți ceară datoria la un moment dat în această viață. Dacă pierzi ceva, motivul ar putea fi faptul că la un moment dat nu ai plătit pentru ceea ce ai primit.

Citește și:

De asemenea, dacă ai pierdut unele bunuri, s-ar putea să fie pentru că ai luat ceva pe gratis la un moment dat. De aceea este foarte important să fii atentă cu energia ta. Încearcă să păstrezi echilibrul în tot ceea ce faci. Nu trebuie să fie un calvar, ci un obicei sănătos pentru o viață sănătoasă. A da sau a lua prea mult nu este niciodată un lucru bun.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.