Setari Cookie-uri

11 Lucruri simple pe care să începi să le faci pentru fericirea ta

Ai nevoie de o singură persoană care să te facă fericită și să îți schimbe viața. Acea persoană ești chiar TU.

Iată care sunt acele lucruri simple (însă importante, care vor face o diferență în viața ta) pe care să le faci pentru fericirea ta:

1. Începe să înveți ce înseamnă empatie. Nu îți ascunde sentimentul în spatele unui ecran. Ascultă poveștile oamenilor. Zâmbește cu oamenii.

2. Începe să filtrezi zgomotul din viața ta. Fii atentă cui îi dai microfonul în viața ta. Nu asculta doar oamenii care au cea mai puternică voce.

3. Începe să alegi altfel pentru binele sufletului tău. O mică parte a vieții tale este rezultatul micilor alegeri pe care le faci în fiecare zi.

4. Începe să fii mult mai productivă decât să fii ocupată. Există o mare diferență între a fi productiv și a fi ocupat.

5. Începe să dedici timp în fiecare zi activităților semnificative. Găsește timp pentru tine, pentru ce îți place să faci.

Citește și:

6. Începe să fii prezentă în realitate, în viața ta, în momentul prezent. Dacă mintea ta poartă o povară grea din trecut, vei continua să suferi. Renunță la acele gânduri, la acea durere concentrându-te pe momentul prezent.

7. Începe să îți înlocuiești grijile cu acțiuni pozitive. Majoritatea lucrurilor pentru care îți faci griji nu se vor întâmpla.

8. Începe să alergi către lucruri frumoase, nu departe de ele. Cel mai bun mod de a te îndepărta de ceva negativ este să te îndrepți către ceva pozitiv.

9. Începe să permiți dragostei să îți copleșească frica. La baza experienței umane există doar două energii: iubirea și frica. Frica îndepărtează de tine ceea ce vrei. Iubirea atrage.

Citește și:

10. Începe să faci ceea ce simți că este bine pentru tine - chiar dacă uneori nu este cea mai ușoară opțiune.

11. Începe să te compari cu tine însăți. Nu te mai compara cu nimeni altcineva în afară de tine însăți. Uită de ceilalți, de ce au făcut, de cine sunt, de unde sunt. Nu mai trăi viața lor.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.