Setari Cookie-uri

Lecția pe care fiecare zodie trebuie să o învețe în luna aprilie

O nouă lună este momentul perfect pentru a ne elibera de tot ce nu ne mai servește. Un nou capitol, un nou început, o nouă pagină din cartea vieții noastre.

Aprilie vine cu energii pozitive, curaj, încredere, creativitate și eliberare. Este momentul să valorificăm energiile primite de la Univers și să ne eliberăm de toate emoțiile negative, de frustrări, de ura, de frică, de teamă și să mergem mai departe cu viața noastră.

Iată care este lecția pe care trebuie să o înveți în luna aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să le simți cu inima. Învață să trăiești cu adevărat și să fii recunoscătoare clipă de clipă.

Taur

Fă pace cu trecutul tău astfel încât să nu îți afecteze prezentul. Viața ta se întâmplă chiar în acest moment. Bucură-te de ea, apreciaz-o, trăiește-o cu adevărat. Trecutul nu mai există, nu te mai întoarce acolo.

Citește și:

Gemeni

Scapă de dorința de a arăta cu degetul și de a judeca oamenii. Fiecare persoană are un drum în viață, fiecare persoană are în spate o poveste pe care nimeni nu o știe.

Rac

Este bine să îți analizezi visurile din când în când și să te reinventezi. Să nu îți fie teamă să începi să fii mai atentă la ce îți dorești în viață.

Leu

Nu-ți compara viața cu a celor din jurul tău. Nu știi care este călătoria lor prin viață. Singura persoană cu care trebuie să te compari ești tu însăți. Lupta pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Fecioară

Trăiește în prezent. Ziua de ieri deja s-a întâmplat și nu ai certitudine cu privire la ce se va întâmplă mâine.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.