Setari Cookie-uri

Nu dispera. Este în regulă ca din când în când să nu mai știi care este drumul tău 

Însă nu uita că Universul îți este alături. Uneori te lasă să te îndepărtezi de la drumul tău pentru a te ajuta să înveți lecții importante, să lupți mai mult pentru tine, să crezi în tine și să devii cea mai bună versiune a ta. 

Hey, bună! Sunt aici pentru a îți spune că este în regulă că din când în când să nu mai știi care este drumul tău în viață. Este în regulă dacă te împiedici în întuneric și alegi să rămâi acolo o vreme. Este în regulă dacă te simți singură. Și nu trebuie să te scoți forțat din acea dezordine dacă încă nu ești pregătită. Chiar dacă alții încearcă să te scoată afară.

Simte tot ce vrei să simți. Permite emoțiilor să preia controlul, nu le mai ascunde. Chiar dacă uneori nu le înțelegi, lasă-le să fie. Chiar dacă doare, trăiește-le cu tot sufletul tău. Pentru că doar așa vei reuși să te vindeci cu adevărat. Doar așa vei găsi o modalitate de a te ridica singură de la pământ și de a merge mai departe.

Citește și:

Sper să știi că deciziile tale greșite nu te fac o persoană rea. Acestea te fac reală. Te fac umană. Un suflet cu o inimă ce bate. Ai fost făcută să simți, să trăiești, să experimentezi. Însă mintea ta este maleabilă - poate fi ușor influențată de împrejurimile și experiențele sale, ea este în continuă schimbare.

Nu mai căuta sensul din haos. Uneori haosul este menit să te ajute să îți dai un sens ție. Așadar, primește-l cu brațele deschise. Pentru că atunci vei accepta locul în care te afli și nu vei mai trăi nici în trecut și nici în viitor. Mintea ta îți va spune că aceasta este viața ta. Și ea singură te va ajuta să găsești puterea de a merge mai departe. Îți va arăta ce puteți construi împreună. Îți va arăta ce trebuie să faci pentru a urca prăpastia în care ai căzut.

Citește și:

Nu uita niciodată asta: oamenii puternici nu sunt cei care ignoră durerea și se închid astfel încât să nu mai simtă nimic. Oamenii puternici sunt cei care își permit să simtă absolut totul. Sunt cei care acceptă viața așa cum este și care nu se dau bătuți. Sunt cei care își pun "Știu că și asta doare, însă este ceva de care mă voi vindeca."

foto main by-studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.