Setari Cookie-uri

Nu te mai întreba cum ar trebui să fie viața ta. Pierzi timp prețios. Trăiește-o! Atât de simplu

Să renunți nu înseamnă să uiți, ci să îți amintești fără nicio teamă. Este un pas înainte către a trăi în prezent și a învăța lecțiile. Amintește-ți că nu ești definită de greșelile tale, de durerea ta, de cicatricile tale și nici de trecutul tău. Ești liberă. Ești aici.  

Când ne așteptăm ca viața să fie într-un anumit mod pentru a fi suficient de frumoasă pentru noi, ne ascundem de atât de multe oportunități reale... iar atunci când renunțăm la așteptări și la a ne spune cum ar trebui să fie, ne eliberăm mintea pentru a face față schimbărilor neașteptate, provocărilor și haosului vieții în cel mai eficient mod posibil. Creăm spațiu pentru acceptare, învățare și creștere. Învățăm din greșelile noastre și ale altora. Vedem lumea cu o altă mentalitate. Și treptat ne permitem să facem un pas în față cu mai multă liniște în suflet.

Iată câteva lucruri importante pe care să le știi și care te vor convinge să renunți la "Cum ar trebui să fie viața":

1. Deseori ni se par mult prea banale lucrurile care merită nu doar atenție, ci și recunoștință din partea noastră. Cât de des iei o pauză pentru a aprecia viața pe care o trăiești? Ar trebui să privești în jur și să fii recunoscătoare pentru sănătatea ta, pentru familia ta, pentru casă ta. Nimic nu ține la nesfârșit.

Citește și:

2. Unele dintre cele mai puternice momente în viață se întâmplă atunci când găsești curajul să renunți la ceea ce nu poate fi schimbat. Pentru că atunci când nu mai poți schimba o situație ești provocată să te schimbi pe tine însăți - să crești, să mergi mai departe. Și asta schimbă totul.

3. Să renunți nu înseamnă să uiți, ci să îți amintești fără nicio teamă. Este un pas înainte către a trăi în prezent și a învăța lecțiile. Amintește-ți că nu ești definită de greșelile tale, de durerea ta, de cicatricile tale și nici de trecutul tău. Ești liberă. Ești aici.

4. Iartă-te pentru deciziile greșite făcute, pentru momentele în care nu ai știut ce vrei, pentru alegerile cu care i-ai rănit pe cei dragi. Învață lecțiile și mergi mai departe.

Citește și:

5. Alege să fii selectivă cu energia ta astăzi. Dacă poți remedia o problemă, atunci nu mai sta pe gânduri. Dacă nu poți, atunci acceptă acest lucru și schimbă-ți gândurile.

6. Viața înseamnă schimbare. Trebuie să accepți faptul că este posibil că lucrurile să nu mai fie niciodată așa cum erau și că acest final este într-adevăr un nou început.

7. Chiar dacă nu poți controla tot ce ți se întâmplă, poți controla atitudinea cu privire la ceea ce se întâmplă. Și, făcând acest lucru, vei stăpâni treptat schimbarea.

8. Fiecare situație dificilă de viață poate fi o scuză pentru lipsa de speranță sau, din contră, o oportunitate de creștere - tu alegi ce vrei să faci cu ea.

9. În mijlocul zilelor deosebit de grele, când simți că nu mai poți suporta, reamintește-ți că până acum ai reușit să treci peste toate zilele dificile.

Citește și:

10. Prea des pierdem timp prețios așteptând să apară o cărare a noastră, însă asta nu se va întâmpla niciodată. Cărările se fac mergând, nu așteptând. Și uităm că nu există absolut nimic în circumstanțele noastre actuale care să ne împiedice să facem pași către viața pe care vrem să o trăim.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.