Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 24 iunie aduce iubirea și norocul înapoi în viață noastră. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Moment magic pe cer pe 24 iunie, la orele 21:40, când va răsări ultima super lună a anului 2021. Aceasta vine însoțită de o energie divină din partea Universului, ce ne va ajută să ne vindecăm sufletele rănite, să ne schimbăm destinele și să aducem iubirea și norocul înapoi în viața noastră.

Luna Plină de pe 24 iunie este cea mai importantă deoarece reușește să încheie un ciclu de trei Luni Pline magice. Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Ai încredere în instinctul tău

Este momentul să crezi în tine și să te lași condusă de intuiție, de ce îți dictează sufletul și nu de e spun oamenii din jurul tău. În această perioadă urmează să faci câteva schimbări importante care te vor ajuta foarte mult în viitor și îți vor aduce fericirea la care visezi de atât de mult timp.

Taur - Bucură-te de tot ce ți se întâmplă

Trăiești una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții tale. În sfârșit în lumea ta este din nou liniște, fericire și bucurie. Te simți împlinită din toate punctele de vedere, însă încă stai cu teamă și aștepți să se întâmple ceva rău. Bucură-te de tot ce se întâmplă și nu îți mai face tot felul de scenarii.

Citește și:

Gemeni - Trăiește în prezent

Nu te mai întoarce în trecut și nici nu te mai gândi la tot ce s-a întâmplat. Viața ta se întâmplă în acest moment. Învață-ți lecțiile, închide ușa trecutului și mergi mai departe învățând să fii recunoscătoare pentru tot ce ai acum. Trăiește simplu și frumos și bucură-te de călătorie.

Rac - Nu căuta fericirea în lucruri materiale

De prea multe ori ajungi să te nu te bucuri cu adevărat de viață pentru că te pierzi în detalii și cauți fericirea în locuri complet greșite. Ia o pauză de la tot ce se întâmplă în jurul tău și dă-ți seama ce contează cu adevărat pentru tine. Scoate din ecuație lucrurile materiale pentru a vedea ce te face fericită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.