Setari Cookie-uri

Pe 23 octombrie începe sezonul Scorpionului. Întunericul cucerește lumina, însă noi suntem mai puternici și învingem demonii

Cum să ne pregătim sufletele pentru sezonul Scorpionului. Universul ne spune să ne așteptăm la energii întunecate, puteri mistice și multă profunzime. 

Pe măsură ce ieșim din sezonul Balanței, o zodie echilibrată, care iubește pacea și liniștea, ne pregătim să intrăm în sezonul Scorpionului. Universul ne spune că a venit timpul să acceptăm energia incredibilă care însoțește această zodie.

Sezonul Scorpionului: Când începe?

Pe 23 octombrie, Soarele intră în acest semn fix de apă și aduce o serie de provocări incredibile până pe data de 21 noiembrie, când Soarele va începe o nouă aventură în semnul Săgetătorului.

Ai simțit vreodată că în săptămânile lunilor octombrie-noiembrie există un fel de "greutate" care parcă îți stă pe umeri? Sau că ai tot mai multe gânduri întunecate? Că te simți anxioasă, agitată, stersata... fără motiv? Că încerci să rămâi optimistă și lupți cu energia negativă din jurul tău?

Citește și:

Asta nu înseamnă că Scorpionul este o zodie negativă sau toxică. Nici vorbă. De fapt, acest semn are potențialul de a transforma energia negativă într-una pozitivă. Această putere este mai mare decât a oricărei alte zodii și merită toată aprecierea noastră.

sezonul scorpionului

foto: Allexxandar, Shutterstock

Sezonul Scorpionului: La ce să ne așteptăm?

Sezonul Scorpionului este doar despre transformare. Iar transformarea nu este niciodată ușoară.

Scorpionul este cunoscut că un semn al senzualității, al misterului, al profunzimii și creativității - în momentul în care Soarele intră în această zodie incredibilă noi invităm aceste teme în viețile noastre.

Citeste si: CEL MAI BUN LUCRU CARE ȚI SE VA ÎNTÂMPLA ÎNAINTE CA ANUL 2021 SĂ SE ÎNCHEIE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Citește și:

Sezonul Scorpionului. Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului și stăpânește casa a 8-a în astrologie: casa sexualității, a morții, a moștenirii, a schimbării și a transformării. Așadar, în următoarea perioadă ne putem aștepta ca Universul să aducă câteva schimbări în planurile importante ale vieții noastre.

Schimbarea poate fi stresantă, însă pregătirea pentru a o îmbrățișa și a o accepta ca parte din viața face că totul să fie mult mai ușor și mai simplu. La urma urmei, când o ușă se închide, alta se deschide.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.