Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 6-12 iunie

Horoscop săptămânal 6-12 iunie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi abandonez grijile Universului. Știu că el are grijă de mine. Știu că sunt acolo unde trebuie să fiu. Știu că această perioadă este una cu lecții importante. În cele din urmă, totul va fi bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am puterea de a alege. Am puterea de a spune "Nu" și de a merge mai departe atunci când lucrurile nu sunt cele mai favorabile mie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Și asta va trece. Îmi abandonez grijile Universului și încep să îmi număr binecuvântările. Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile noi care mă așteaptă.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu oamenii din jurul meu. Nu am nevoie de certuri sau de conversații fără rso. Învăț să ascult cu adevărat pentru a înțelege ce se întâmplă în jurul meu.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Dacă nu se deschide, atunci nu este ușa mea. Nu mai lupt cu morile de vânt. Nu mă mai stresez pentru ce nu mi se întamplă. Accept înfrângerile, învăț din ele lecțiile și îmi continui viața.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai fac pași în spate, ci cu mult curaj aleg să mergi mai departe.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi promit sufletului meu că învăț să am răbdare. Îi promit inimii mele că nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi promit Universului că îi permit să își joace cartea. Îi promit divinitatii că fac un pas în spate și mă las pe mâinile lui.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea recunoscătoare este un magnet care atrage tot ceea ce îmi doresc. Astăzi sunt convinsă că va atrage iubire, dragoste, emoție pozitivă și multe zâmbete.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.