Setari Cookie-uri

5 Lucruri simple pe care ar fi bine să începi să le faci în această vară (pentru fericirea ta)

Pentru luna iunie am pregătit o listă cu obiceiuri frumoase care să te ajute să începi un drum minunat. Iată care sunt acestea: 

Fericirea arată și se simte diferit de la persoană la persoană. Poate că pentru cineva înseamnă să fie în pace cu cine este. Poate pentru altcineva înseamnă să aibă în jur prieteni pe care se poate baza necondiționat, zi de zi, clipă de clipă. Poate pentru altcineva înseamnă să aibă curajul de a își urmări cele mai profunde visuri.

Indiferent de versiunea fiecăruia despre adevărată fericire, cu toții ne odrim să trăim o viața mai fericită și mai frumoasă. Ce avem de făcut în acest sens? Putem începe cu câteva ajustări ale obiceiurilor noastre din viață de zi cu zi pentru că ele ne pot ajuta să ajungem acolo unde ne dorim. Obiceiurile sunt importante. Obiceiurile contează.

Pentru luna iunie am pregătit o listă cu obiceiuri frumoase care să te ajute să începi un drum minunat. Iată care sunt acestea:

Citește și:

1. Zâmbește!

Ai tendința să zâmbești când ești fericit. Însă, de fapt, zâmbetul are o putere incredibilă asupra noastră: zâmbim pentru că suntem fericiți, iar zâmbetul determină creierul să elibereze dopamină, un hormon ce ne face și mai fericiți.

2. Fă mișcare

Exercițiile fizice nu sunt doar pentru corpul tău; o viață activă poate ajuta la reducerea stresului, a sentimentelor de anxietate și a simptomelor de depresie, sporind în același timp stima de sine și fericirea.

Dacă nu ești o persoană care iubește sportul, începe cu activități simple: fă o plimbare lungă în fiecare zi, încearcă un curs de yoga/pilates de 30 de minute, mergi la dansuri sau caută pe Youtube o clasă de stretching de 10-15 minute (variante sunt multe, important e să vrei).

Citește și:

3. Arată-ți sentimentele

Alege să fii sinceră și să le arăți oamenilor din jurul tău cine ești și, cel mai important, ce simți pentru ei. Spune "Te iubesc" mai des pentru că este cel mai frumos cadou pe care îl poți face unui suflet la care ții.

4. Învață să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai

Aceasta este viața ta și este una minunată. Recunoștința te ajută să conștientizezi ceea ce este bine în prezentul tău. Numără-ți binecuvântările (atât mari, cât și mici).

5. Nu permite frustrărilor să rămână în viața ta

În momentul în care îți dai seama că ai început să te simți frustrată cu privire la o situație anume, acceptă ceea ce gândești, însă apoi permite-i acelui gând/sentiment să plece mai departe, să iasă în viața ta. Nu permite micilor drame să te pună la pământ. Fericirea începe din interior, iar tu îți poți controla gnadurile. Singura persoană care îți poate răni fericirea pe termen lung ești tu însăți.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.