Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din iunie ne pregătesc pentru schimbări ce vor necesita putere și curaj pentru a merge înainte

Acum avem ocazia să învățăm cum să gestionăm întunericul și să continuăm să strălucim. Racul este lumina creației cosmice, a intuiției și a forței puterii emoționale.

Pregătiți pentru vară? Ultimele luni au avut o energie ciudată, însă doar ce am ieșit din sezonul eclipselor și învățăm cum să ne adaptăm la noile capitole ale vieții noastre în timp ce călătorim prin valurile jucăușe ale Soarelui în Gemeni și apoi în Rac. Energiile lunii iunie ne pregătesc pentru o schimbare majoră în conștiința creativă. Vom avea nevoie de putere și mult curaj pentru a merge mai departe.

Iunie este luna cu numărul 6, iar energiile acestei perioade sunt legate de exprimarea de sine, înțelepciune, armonie, putere creatoare și energie nevăzută.

Vă invităm să explorăm în detaliu ce ne rezervă principalele tranzite pentru iunie, prima lună a verii.

Evenimentele astrologice din iunie ne pregătesc pentru schimbări ce vor necesita putere și curaj pentru a merge înainte

3 iunie: Mercur iese din retrograd

Ideile tangibile pun stăpânire pe viața noastră. După un retrograd plin de evenimente dramatice, Mercur își reia cursul direct, iar această schimbare reprezintă împământare, liniște și o conexiune aproape sacră între suflet și inimă.

Citește și:

Ne concentrăm pe tot ce se întâmplă în viața noastră într-un mod practic și lent astfel încât să înțelegem ce avem de făcut.

4 iunie: Saturn întră retrograd în Vărsător

Saturn retrograd reprezintă o fază de reechilibrare karmică și de confruntare cu blocajele care ne împiedică să acceptăm și să ne asumăm responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în viață noastră. Universul ne va încuraja să încetinim și să ne gândim la prioritățile noastre. Primim lecții importante care ne vor pregăti pentru un nou nivel de autodisciplină și curaj sufletesc.

13 iunie: Mercur direct intră în Gemeni

Mercur își continuă călătoria înainte și ajunge din nou în semnul sau preferat, zodia Gemeni. Acum avem o oportunitate incredibilă de a reevalua lecțiile primite în retrograd și de a aduce echilibru în viața noastră. Universul ne oferă claritate, împuternicire și ne ajută să înțelegem ce vrem cu adevărat de la viață.

Citește și:

14 iunie: Luna Plină în Săgetător

Luna Plină din iunie vine ca o doză cosmică de bucurie, credință, optimism și speranța pentru viitor. Luna Plină în Săgetător ne invită să realizăm să suntem liberi să ne scriem viețile și să ne exprimăm așa cum dorim. Avem puterea de a înțelege adevărul divin și de a ne alinia la puterea magică a Cosmosului.

21 iunie: Solstițiu de vara și Soarele intră în Rac

Ziua de 21 iunie este una cu o energie incredibilă: solstițiul de vară ne determină să învățăm arta rezistenței, a rafinamentului și a curajului. De asemenea, acest moment activează începutul sezonului Rac și trecerea de la acțiune la grijă pentru suflet, de la grabă la folosirea intuiției.

22 iunie: Venus intră în Gemeni

Venus duce inimile noastre într-o călătorie cu mai multe fațete când intră în Gemeni. Această influență permite personalității să își îmbrățișeze sinele superior la nivel spiritual. Pe plan personal , este posibil să existe o nevoie constantă de comunicare în relațiile cu cei din jur.

Citește și:

29 iunie: Lună Nouă în Rac

Luna Nouă în Rac vine cu o doză incredibilă de energie pentru sufletele noastre pentru a ne ajută să trecem peste momente confuze din punct de vedere emoțional.

O Lună Nouă este un moment excelent în ciclul unar de a pune bazele a ceea ce ne dorim să manifestăm în următoarea perioadă. Acum avem ocazia să învățăm cum să gestionăm întunericul și să continuăm să strălucim. Racul este lumina creației cosmice, a intuiției și a forței puterii emoționale. Călătoria Racului către armonia interioară este o lecție importantă care ne învață să simțim pe deplin toate emoțiile fără să le judecăm.

foto main Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.