Setari Cookie-uri

7 semne ale unei relatii fericite si durabile. Le regasesti la partenerul tau?

Exista perioade in care viata de cuplu nu e numai lapte si miere. Si e normal sa fie asa! Fiecare partener poate avea la un moment dat o stare de spirit neplacuta. Si e in regula sa mai existe si mici conflicte intre voi. Pana la urma, tot ceea ce conteaza e intelepciunea voastra si dorinta de a ramane unul alaturi de celalalt indiferent de circumstante.

La inceput orice relatie e perfecta. Partenerul te incanta cu tot felul de surprize, iar tu radiezi de fericire cand il simti aproape si cand vezi cat de multa afectiune iti ofera. Cu trecerea anilor apoi, aceste momente devin mai rare, dar asta nu inseamna ca el nu te mai iubeste. Desi v-ati obisnuit unul cu celalalt, legatura dintre voi a devenit una cu adevarat profunda si chiar daca acum atractia dinte voi e una mult mai temperata, voi ati devenit acel cuplu solid pe care toata lumea il admira.

Daca si tu te numeri printre cele care au o relatie de cuplu de mult timp, atunci cu siguranta rezonezi cele urmatoarele puncte de mai jos. Sunt semne clare ca esti intr-o relatie de cuplu cu adevarat potrivita.

Pentru voi doi, comunicarea e de baza!. Nu aveti secrete si atunci cand simtiti ca trebuie sa va spuneti ceva important, va planificati fara rezerve cateva momente pentru a vorbi cu calm despre tot ce va ingrijoreaza.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.