Setari Cookie-uri

TikTok prezintă TikTok Avatars, un nou mod de exprimare pe platformă

TikTok încurajează exprimarea creativă și introduce TikTok Avatars, un nou mod prin care oamenii își pot exprima personalitatea pe platformă.

comunicat de presa: Noua funcție vine în completarea celor deja lansate și disponibile în aplicație, cum ar fi Effect House, Biblioteca TikTok și posibilitatea de a face videoclipuri mai lungi. De acum, oamenii pot alege dintr-o gamă largă de coafuri, accesorii, piercing-uri și stiluri de make-up, pentru a crea un avatar TikTok care să reflecte stilul propriu.

Pentru a folosi noua funcție, utilizatorii trebuie să deschidă secțiunea de efecte din aplicația TikTok și apoi să caute efectul Avatar. De acolo, ei își vor putea personaliza Avatarul astfel încât să se potrivească preferințelor lor. După ce Avatarul este gata, pot începe să înregistreze videoclipuri și, pe măsură ce aceștia fac gesturi și se mișcă, Avatarul îi va imita.

Prima versiune a TikTok Avatars este lansată la nivel global, iar TikTok va continua să îmbunătățească funcția pentru a crea o experiență pozitivă pentru toți cei care folosesc platforma. De la ținute, la nuanțe ale pielii, de la culoarea părului, la textura acestuia, crearea unei experiențe inclusive este o prioritate pentru platformă, care va continua să ceară constant feedback din partea comunității. Pe lângă răspunsurile primite de la utilizatori, TikTok lucrează cu Creator Diversity Collective pentru a face experiența reprezentativă pentru comunitate.

Citește și:

TikTok este încântat să descopere videoclipurile în care oamenii vor folosi avatarurile pentru a-și exprima creativitatea. Mai mult, platforma continuă să exploreze noi modalități de a aduce avatarurile în mai multe experiențe. TikTok va construi spații în aplicație prin care oamenii se pot exprima și va lansa noi moduri în care oamenii să se poată conecta și să poată crea în comunitatea globală.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.