Setari Cookie-uri

Voltaj lansează 'Cei mai buni ani'

Voltaj sărbătorește „Cei mai buni ani” cu un single nou, numai bun pentru zilele fierbinți de vară.

comunicat de presa: Trupa care ani la rând a lansat hit după hit, aduce vara aceasta un nou single, iar accentul este pus pe „Cei mai buni ani”. Piesa păstrează vibe-ul fresh și ritmat cu care trupa și-a obișnuit fanii, iar clipul prezintă prin imagini povestea unor prietenii ce s-au conturat în ani, iar acum amintirile și momentele împreună sunt cele care chiar încununează această călătorie în timp. Videoclipul „încărcat" cu bună dispoziție, distracție și mult suflet, are ca protagoniști chiar pe profesorii și elevii Voltaj Academy, școala de canto, instrumente și producție muzicală a trupei. Indiferent de momente sau piedici pe care le poți întâmpina pe parcursul vieții, oamenii care sunt alături își vor pune amprenta în amintiri și îți vor oferi cei mai frumoși ani.

Citește și:

„«Cei mai buni ani» sunt aceia pe care alegi să îi faci așa, ei pot fi la orice vârstă, important e să îi trăiești din plin, fară regrete. Despre asta e vorba în piesa noastră! Energie, optimism și chef de viață! Nouă ne dă o stare foarte bună ori de câte ori o cântăm și suntem siguri că așa vor simți și cei care o vor asculta", povestește Călin Goia.

De-a lungul timpului, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie Voltaj a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 Iunie trupa a lansat „Copile”, o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toți că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Iarna trecută, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun, au lansat „Anotimpuri”, o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.