Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 20-26 iunie

Horoscop săptămânal 20-26 iunie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Dragostea nu este niciodată în afara mea. Dragostea este în mine. Sunt una cu Universul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Respect persoana care sunt și cred cu tărie că am atât de multe de oferit acestei lumi. În sufletul meu se găsește cea mai sinceră și pură iubire.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Pentru a primi iubire învăț să ofer iubire. Învăț să am grijă de inima mea, să îmi iubesc necondiționat sufletul și să mă accept așa cum sunt.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că totul va fi bine. Știu ce vreau și fac pași mărunți pentru a îmi împlini visurile.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericire este atunci când ai ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să speri. Astăzi aleg să am ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să sper.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Orice gând negativ pe care îl am îl înlocuiesc cu un gând plin de dragoste. Este un moment greu, nu o viață grea. Totul va fi bine.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Respect sufletul pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Pentru că inima mea este încărcată cu iubire.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Văd schimbarea la fiecare pas. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Mă iubesc pentru ceea ce sunt și de aceea viața mea se schimbă din ce în ce mai bine.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor împlini atunci când voi face un pas micuț în față. Astăzi este acea zi.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimeni nu știe mai bine decât mine de ce am nevoie pentru a fi fericită. Astăzi aleg să îmi ascult sufletul și să îmi urmez inima.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețin controlul asupra propriei vieți.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Clipă de clipă învăț să iubesc totul la mine. Iubesc tot ce sunt eu. Îmi iubesc trăsăturile, ridurile, cicatricile. Îmi iubesc inima și sufletul.

Citește și:

foto main Gold_Finch_Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.