Setari Cookie-uri

5 moduri prin care nevoia de control iti saboteaza relatiile

Te intrebi cum de ceilalti nu pot vedea lucrurile ca tine, cum de nu pot gandi sau actiona ca tine. Stii ca nu esti perfecta, dar ti-ai dat seama de unele lucruri mai mult decat ei. Si asta face ca sfatul tau sa fie valoros.

Incerci sa le explici politicos pentru ca doresti sa-i ajuti sa faca ceea ce trebuie, iar atunci cand par sa nu inteleaga, te impui si le ceri sa faca cum spui tu. Chiar daca ei nu vad asta, daca fac doar ceea ce le spui, totul va fi bine. De fapt, chiar te intrebi de ce toti ceilalti nu iti urmeaza intocmai sfaturile.

Te astepti chiar ca altii sa fie recunoscatori pentru ca au primit intelepciunea ta valoroasa. Dar nu! In schimb, chiar par a fi enervati si deranjati si incep sa te numeasca “control freak”. Desi poate nu iti dai seama, exista cateva motive surprinzatoare care te determina sa devii un freak control – adica sa iti doresti sa detii controlul in absolut tot.

TI-E FRICA SA NU FII RANITA SAU SA NU REUSESTI. Pe sub hainele unui freak control sta o persoana puternica. Si pari de neinvins atunci cand esti hotarata, determinata, ambitioasa si responsabila. Dar in adancul sufletului, nu esti. De fapt, simti ca esti unul dintre oamenii care se sperie cel mai mult.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.