Setari Cookie-uri

5 Afirmații vitale pentru sezonul Racului

Cu aceste mantre potrivite și o atitudine optimistă și pozitivă putem avea succes în planurile importante ale vieții noastre. Iată 5 afirmații vitale pentru sezonul Racului:

Dacă sezonul Gemenilor te-a lăsat confuză, Racul este aici pentru a schimba toate lucrurile rele și a te pune din nou pe propriile picioare. Universul ne aduce o energie mai calmă și mai intuitivă, plină de profunzime și de creativitate.

Racul este un semn de apă cunoscut pentru sensibilitate și emoție. În următoarea perioadă el poate aduce mult mai multă magie în vara ta decât ai fi crezut.

Cu aceste mantre potrivite și o atitudine optimistă și pozitivă putem avea succes în planurile importante ale vieții noastre. Iată 5 afirmații vitale pentru sezonul Racului:

1. "Nu îmi este teamă să fiu vulnerabilă. Nu îmi este teamă să dărâm toate barierele pe care le-am construit în jurul inimii mele și să îi permit sufletului să fie din nou fericit. Nu îmi mai este teamă să iubesc."

Citește și:

Sezonul Racului ar putea fi responsabil pentru acele povești de vară care încep să înflorească în această perioadă a anului. Sentimentele și emoțiile sunt mai intense ca niciodată. Nu are rost să încerci să te deconectezi de la ceea ce simți. Te vei bucura la maxim de această perioadă dacă îți accepți stările și explorezi sentimentele inevitabile.

Citeste si: SOARELE A INTRAT IN ZODIA RAC. TEAMA SE TRANSFORMA IN CURAJ, IN TIMP CE VISURI MARETE AJUNG SA FIE IMPLINITE

2. "Pentru a înțelege ce îmi doresc de la viitor trebuie să ascult șoaptele inimii mele. Sufletul meu știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită, așa că mă las condusă de intuiție și îmi continui drumul fără să mă mai intereseze ce spun și fac oamenii din jurul meu."

Citește și:

Intuiția ta va funcționa la cote maxime și este extrem de important să știi cum să te conectezi la ea. Nu pierde timpul cu detalii care nu au niciun sens și nicio importanță. De asemenea, nu te lăsa influențată de oamenii din jurul tău, ci încearcă să iei o pauză de la tot, să faci un pas în spate și să îi permiți sufletului tău să îți șoptească ce este mai bun pentru tine. Lasă-te condusă de ce îți dictează inima.

3. "Loialitatea mea față de ceilalți este o dovadă a iubirii supreme. Am grijă să le arăt celor la care țin cât de mult contează pentru mine și aleg să le fiu alături necondiționat."

Sezonul Racului scoate în evidență latura noastră loială și ne face să ne simțim mai dedicați față de cei la care ținem. Repetarea acestei afirmații îți va aminti că această loialitate răspândește dragoste și compasiune în întreaga lume.

Citește și:

4. "Eu sunt puternică. Eu sunt curajoasă. Eu pot muta munți. Am încredere în mine pentru că știu de ce sunt capabilă."

Sezonul Racului ne deschide inimile și ne face să ne simțim mai vulnerabili. Această vulnerabilitate poate fi inconfortabilă pentru mulți dintre noi și uneori ne poate face să credem că suntem sensibili și slabi.

Repetarea afirmației de mai sus te va ajuta să crezi în tine, să te simți puternică, să nu te dai bătută în fațavulnerabilității emoționale.

5. "Am răbdare cu destinul meu. Nu mă mai grăbesc nicăieri pentru că pot pierde atât de multe lucruri frumoase. Tot ce mi se întâmplă se întâmplă cu un scop."

Este important să nu mai alergi după lucrurile care nu contează și să încerci să te bucuri de călătoria vieții. Învață să ai răbdare și să nu mai grăbești lucrurile. Ești acolo unde trebuie să fii, iar Universul are un plan minunat pentru tine.

Citește și:

foto main paulista, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.