Setari Cookie-uri

Mercur și Marte sunt în mișcare de pe 5 iulie. Care este planul Universului pentru noi pentru această lună?

Războinicul Marte intră în Taurul stabil și ne ajută să fim mult mai atenți la stările și emoțiile pe care le avem. Mintea se conectează cu sufletul pentru a lupta pentru binele nostru suprem. Mercur intră în Racul empatic și ne încurajează să ascultăm și să acordăm mai multă atenție lucrurilor pe care le simțim. Ambele influențe ne îndeamnă să încetinim și să fim pe deplin prezenți pentru a înțelege mai bine ce și cum vrem să trăim.

Două dintre cele mai puternice planete din punct de vedere astrologic s-au pus în mișcare în același timp. Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta curajului și a luptei neobosite, și-au schimbat semnele la doar 21 de minute una de cealaltă, pe data de 5 iulie 2022. Marte a intrat în Taur în timp ce Mercur a intrat în Rac și toată această transformare ne ajută să experimentăm o energie puternică adunată din întregul Cosmos.

Universul ne trimite semne importante la care ar fi bine să fim atenți. Acesta este momentul pentru a ne folosi de puterea intuitivă astfel încât să facem schimbările potrivite pentru noi în viață.

Războinicul Marte intră în Taurul stabil și ne ajută să fim mult mai atenți la stările și emoțiile pe care le avem. Mintea se conectează cu sufletul pentru a lupta pentru binele nostru suprem.

Citește și:

Mercur intră în Racul empatic și ne încurajează să ascultăm și să acordăm mai multă atenție lucrurilor pe care le simțim.

Ambele influențe ne îndeamnă să încetinim și să fim pe deplin prezenți pentru a înțelege mai bine ce și cum vrem să trăim.

Iată ce te așteaptă în următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Această perioadă te poate ajuta să te conectezi la ceea ce simți; acum poți găsi cuvintele potrivite în discuțiile cu oamenii din jurul tău astfel încât să te exprimi pe deplin în mod deschis. Mai mult, poți fi alături de oamenii din jurul tău, oferindu-le sprijin și încurajare în momentele dificile.

Horoscop Taur

Este posibil ca Marte să îți încetinească energia incredibilă pe care o ai în această perioadă; astrele te sfătuiesc să fii mai precaută cu privire la ceea ce urmărești și ce îți dorești de la viață. Nu lua decizii bruște pentru că este posibil ca mai târziu să le regreți.

Citește și:

Horoscop Gemeni

În următoarele săptămâni comunici cu ușurință cu oamenii din jurul tău; mai mult, reușești să te conectezi la gândurile tale astfel încât să îți poți face ordine pe plan personal. Sunt multe lucruri asupra cărora vrei să te concentrezi pentru că îți dorești să schimbi cursul vieții tale.

Horoscop Rac

Marte te ajută să ai mai multă încredere în tine. Universul îți spune să folosești toată energia pe care ți-o oferă pentru a urmări noi începuturi, noi proiecte și noi aventuri. Tot ce urmează să se întâmple este cu adevărat magic, bucură-te de acest capitol al vieții tale.

Horoscop Leu

Acum este posibil să te simți mai liniștită ca niciodată. Schimbările astrologice sunt binevenite deoarece îți oferă posibilitatea să încetinești și să îți îndrepți atenția asupra deciziilor pe care vrei să le iei. Ai planuri noi și îți dorești să le pui în aplicare cu răbdare.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Este posibil ca tot ce se întâmplă acum să te epuizeze fizic sau să te facă să descoperi că este dificil să fii în preajma oamenilor din jurul tău. Ia-ți timp să fii singură, să iei o pauză de la viața socială, să te regăsești și să readuci în sufletul tău liniștea de care ai nevoie.

Horoscop Balanță

Schimbările astrologice din această perioadă înseamnă că poți fi mai receptivă, mai autentică în comunicarea cu oamenii din jur și mai deschisă cu gândurile tale. Poți lucra la planuri noi pentru viitor și poți fi entuziasmată cu privire la oportunitățile noi.

Horoscop Scorpion

Universul te poate ajuta în luna iulie, împingându-te puțin în afară zonei de confort astfel încât să lucrezi la schimbările care trebuie făcute. Nu te teme de ce urmează să se întâmple, acceptă-ți destinul și bucură-te de călătorie.

Citește și:

Horoscop Săgetător

În următoarea perioadă ești destul de liniștită în ceea ce privește viața personală. Îți îndrepți atenția asupra relației pe care o ai cu oamenii din jurul tău, înveți să asculți și devii ușor sensibilă pentru că ajungi să empatizezi foarte mult. Legăturile de suflet sunt din ce în ce mai puternice.

Horoscop Capricorn

Permite-i sufletului tău să se odihnească și minții să se refacă. Universul îți spune că este momentul să iei o pauză de la viața profesională și să încerci să te relaxezi. Bucură-te de această perioadă liniștită făcând numai ce îți place.

Horoscop Vărsător

Schimbările din Cosmos te pot ține concentrată asupra obiectivelor tale; faci pași destul de importanți în față și te bucuri de succes. Spre final de lună este posibil să îți apară în cale câteva oportunități de care ar fi bine să profiți. Fă-ți curaj și mergi mai departe.

Citește și:

Horoscop Pești

Te confrunți cu câteva probleme personale din trecut, însă nimic care să te sperie. Ai încredere în tine și nu permite nimănui să te pună la pământ. Schimbă ce este de schimbat astfel încât să îți poți continua drumul în viață.

foto main Memory Stockphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.